Grafikusok, rajzolók, animátorok, egyéb karakteres állatfigura alkotók! Nektek milyen érzés, mikor azt mondják a munkátokra, hogy teszem azt "Disney"? Dícséretnek érzitek, vagy inkább ne hallanátok, hogy más stílusát látják benne?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 04:14
2/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen stílusban mondják. Ha olyan egyhangúan, akkor nem örülök. Ha viszont érzem, h. dícséretként mondják, akkor örülök. :))
3/5 anonim válasza:
Az a szándéktól függ. Ha érzem, hogy arra céloz az illető, hogy olyan, mint egy koppintás, akkor eléggé rosszul esne. De Disney egy nagy ember volt, ha arra gondolnának, hogy a munkám minőségében és kidolgozottságában megközelíti az övét, akkor az egy nagyon kedves bók.:)
4/5 anonim válasza:
én örülnék. nagyon tetszenek a disney filmek figurái. örülnék, ha olyat tudnék rajzolni.
5/5 anonim válasza:
Az talán még annyira nem is zavar, ha más stílusát látják benne, de nekem konkrétan azt szokták mondani (a hozzá nem értők), hogy MÁSOLTAM, holott, ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!