Bosch allasinterju utan minden esetben visszaaszolnak?
Manager-nek nevezett pozíció, nem hinném hogy tenylegesen manager-i allas inkább csak jelzi hogy nem palyakezdo.
Szóval eloszor csak a HR-sel voltam, ott eredetileg telefonon bekapcsolodott volna a főnököm de végül nem jött össze. Igy csak ketten voltunk. Mondta a HR-es hogy alkalmasnak talal, es majd szólnak.
Eltelt egy hét es szóltak is.
Meg volt az interju a főnökkel is, amire meg a HR-es nem tudott eljonni.
Jol ment. Mondta, ha barmi kerdesem van irjak a HR-esnek es valaszol.
Mondta a fonok, hogy 1-2 hetig simán tart meg a jelentkezesi es interjuztatasi idoszak. 3 nap mupva tellik le a 2 hét.
Meg semmi valasz.
Mivel nekem is eleg nehezen jott össze az interju a fonokkel, lehet masoknak is.
Néhány napja irtam annyit a HR-esnek, hogy valóban tetszik az allas es varom visszajelzesuket. Valasz nem erkezett.
Szerintetek?
Én is voltam a BOSCH-nál kb. 1 éve, elég sokáig elhúzták, én 3 körön voltam, plusz még volt egy negyedik, amikor csak telefonon beszélgetett még velem a főnök.
Szerintem összesen 6 hétig is eltartott.
végül felvettek volna de mást választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!