"Akar-e a (közel) jövőben gyereket? " - állásinterjún erre mit lehet mondani?
Akárhol voltam is állásinterjún, mindenhol rákérdeztek, pedig tudom, hogy nem tehetnék meg. Mit válaszoljak?
Persze, hogy jó lenne 30 éves korom előtt (28 leszek), de örülök ha 35 előtt összejön, főleg ha nem lesz munkám.
Ha azt mondom, hogy nem, nem akarok, az a baj, mert egyből rámondták, hogy "Miért nem?", "Pedig az az egészséges egy maga korú nőnek, ha akar".
Ha azt mondom "Igen,de még nem tudom mikor"....szerintem ezt nem kell részletezni :S
Mondjam, azt hogy nem lehet gyerekem?
Másik kedvenceim:
- Van-e párkapcsolata/férje, gyereke, családja?
- Hogyan képzeli el magát 5 év múlva?
"mert egyből rámondták, hogy "Miért nem?", "Pedig az az egészséges egy maga korú nőnek, ha akar". "
Ki akarjak csalogatni beloled a tenyleges szandekot. Nagyon rossz pont ha akarsz, mondd, hogy szamodra a karrier a fontos, megelegedetten bologatnak majd. :D
Utolsó, nem hinném,hogy nem érted. Attól hogy megkérdezik, simán lehet már terhes az illető, ill.azt hazudnak erre,amit akarnak.
de ennyi erővel akkor nőket ne vegyenek fel sehova se,mert a 20éves ugyanúgy szülhet fél év múlva,mint a 38 éves.
" Attól hogy megkérdezik, simán lehet már terhes az illető, ill.azt hazudnak erre,amit akarnak. "
Persze, csak egyfelol sokan megis kibuknak ennel a kerdesnel, masfelol egy tapasztalt interjuztatoval nem olyan konnyu megetetni egy hazugsagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!