Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány euróból lehet megélni...

Hány euróból lehet megélni külföldön kényelmesen? (Csak az étkezést figyelembe véve. úgy hogy ne kelljen kuporgatni).

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 08:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent a "külföld"????
2016. ápr. 27. 08:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Európai Unió bármely tagállama.
2016. ápr. 27. 08:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy melyik tagállamról van szó, igen nagy különbségek vannak.

Délnémetországban csak kajára - ha nem húst eszel hússal -, elég fejenként avi 300-400 euró, ha sok húst akarsz enni, akkor ennek akár a duplája is kell.

De ez CSAK a kaja, lakbér, meg egyeben nincsenek benne, ahhoz jóval több kell. (Egy egyszobás partement havi bérlete 400 eurótól fölfelé plusz rezsi)

2016. ápr. 27. 08:52
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Bulgària vagy Írorszàg? Csak mert mindkettő EU tagàllam? Ez a nap eddigi hülye kèrdèse. Elèg nagy a szóràs megèlhetès terèn még országokon belül is, nemhogy az EU-ban. Meg mi szamìt neked kuporgatàsnak? Van olyan ismerősöm aki havi 120 fontbòl megoldja a kajàlàst, sza*t eszik ugyan, de nem tartja annak, meg szerinte jòl èl. Nekem viszont 300 font alatt nem oldhatò meg, mert minősèg ès egèszsèg híve vagyok. Fuss neki a kèrdèsnek mègegszer, ha rendes vàlaszokat akarsz.
2016. ápr. 27. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Én úgy osztottam be a pénzem, hogy egy héten 30 eurót költhetek. Ez egy hónapban 120 euró. Szinte sosem használtam ki a keretet és nem is éheztem. Ez Ausztria. (Steiermark) Természetesen a lakbér ezen felül volt!
2016. ápr. 27. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
A kényelmes megélés az számodra annyit jelent hogy nem éhezel? Számomra azt, hogy nem adok a magyar, polgári életből lentebb. Ami azt jelenti, hogy koncert, mozi, 1-2 buli, kocsmázás is benne van. Amellett hogy nem a legolcsóbb szemetet eszem. Ha Nyugatról beszélünk akkor mondjuk 1800 Euró az az összeg amiből marad is hó végén.
2016. ápr. 27. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Bajorország egyik legdrágább városa:

Kb. havi 550 euróból kijöttem, ebből szobabérlés 360 Eur volt. Jó, mondjuk diákként 3-4 eurókért ettem menzán ebédet, meg főztem amikor tudtam. Ez még nem a kényelmes szint, de nem is éheztem és szerintem normális ételeket ettem. Szóval 200 már elég lehet kajára némi kompromisszumkészséggel.

Minden polgári igény (szórakozás, utazás, stb. ezen felül értendő.)

2016. ápr. 27. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!