Hány euróból lehet megélni külföldön kényelmesen?
(Csak az étkezést figyelembe véve. úgy hogy ne kelljen
kuporgatni).
Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 08:09
1/7 anonim válasza:
Mit jelent a "külföld"????
2016. ápr. 27. 08:29
2/7 A kérdező kommentje:
Európai Unió bármely tagállama.
2016. ápr. 27. 08:37
3/7 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy melyik tagállamról van szó, igen nagy különbségek vannak.
Délnémetországban csak kajára - ha nem húst eszel hússal -, elég fejenként avi 300-400 euró, ha sok húst akarsz enni, akkor ennek akár a duplája is kell.
De ez CSAK a kaja, lakbér, meg egyeben nincsenek benne, ahhoz jóval több kell. (Egy egyszobás partement havi bérlete 400 eurótól fölfelé plusz rezsi)
2016. ápr. 27. 08:52
4/7 anonim válasza:
Bulgària vagy Írorszàg? Csak mert mindkettő EU tagàllam? Ez a nap eddigi hülye kèrdèse. Elèg nagy a szóràs megèlhetès terèn még országokon belül is, nemhogy az EU-ban. Meg mi szamìt neked kuporgatàsnak? Van olyan ismerősöm aki havi 120 fontbòl megoldja a kajàlàst, sza*t eszik ugyan, de nem tartja annak, meg szerinte jòl èl. Nekem viszont 300 font alatt nem oldhatò meg, mert minősèg ès egèszsèg híve vagyok. Fuss neki a kèrdèsnek mègegszer, ha rendes vàlaszokat akarsz.
2016. ápr. 27. 08:57
5/7 anonim válasza:
Én úgy osztottam be a pénzem, hogy egy héten 30 eurót költhetek. Ez egy hónapban 120 euró. Szinte sosem használtam ki a keretet és nem is éheztem. Ez Ausztria. (Steiermark) Természetesen a lakbér ezen felül volt!
2016. ápr. 27. 15:27
6/7 anonim válasza:
A kényelmes megélés az számodra annyit jelent hogy nem éhezel? Számomra azt, hogy nem adok a magyar, polgári életből lentebb. Ami azt jelenti, hogy koncert, mozi, 1-2 buli, kocsmázás is benne van. Amellett hogy nem a legolcsóbb szemetet eszem. Ha Nyugatról beszélünk akkor mondjuk 1800 Euró az az összeg amiből marad is hó végén.
2016. ápr. 27. 15:36
7/7 anonim válasza:
Bajorország egyik legdrágább városa:
Kb. havi 550 euróból kijöttem, ebből szobabérlés 360 Eur volt. Jó, mondjuk diákként 3-4 eurókért ettem menzán ebédet, meg főztem amikor tudtam. Ez még nem a kényelmes szint, de nem is éheztem és szerintem normális ételeket ettem. Szóval 200 már elég lehet kajára némi kompromisszumkészséggel.
Minden polgári igény (szórakozás, utazás, stb. ezen felül értendő.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!