Nektek milyen volt az első munkanapotok?
Figyelt kérdés
Holnap kezdek, első munkahely suli után kissé izgulok. Ti is izgultatok?2016. ápr. 26. 19:21
1/7 anonim válasza:
Eddig csak gyakornok voltam, azt több helyen.
Többnyire unalmasak voltak az első napok mindenhol, nem sok tennivalóm volt.
Ha szerencséd van, lesz(nek) aki a szárnya alá vesz kicsit és pátyolgat, meg mesél dolgokról, mi hogy működik a cégnél.
Megenni nem fog téged senki, ennyi biztos.
Hajrá! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi köszi :) Holnap megírom milyen volt :)
2016. ápr. 26. 23:02
3/7 anonim válasza:
Annyira izgatott voltam, hogy nem emlékszem...
4/7 anonim válasza:
Szóval milyen volt a nagy nap, kérdező? :)
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat elfelejtettem válaszolni. Nos rossz. Végül nem írtam alá a szerződést. Nagyon rossz kedvem van 2 napja. Ez jó állás lett volna fizetésileg, környezetileg, és a kollégák is jó fejek de maga a feladat borzasztó rossz egész nap bekódolni termékeket és adatbázisba felvinni a rendeléseket , számlázni iktatni stb. Estére úgy lefáradt az agyam, hogy végülis nem vállaltam be féltem h nem menne. Most pedig a jövőmön aggódom. Van esetleg valami tipped ?
2016. ápr. 29. 09:16
6/7 anonim válasza:
Hát ez tényleg elég fárasztó, bár ha elsőre ment, utána is ment volna. Szóval legközelebb több önbizalmat!
De ha egyszerűen nem tetszik, akkor ne csináld.
Ha találtál ilyen állást, fogsz még másikat is. Olyat keress, amihez értesz és szívesen is csinálnád- más konkrétabb tanácsot nem igen tudok adni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ;) Igyekszem
2016. ápr. 30. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!