Lehet belőlem még jobb ember?
Szeretnék tanulni, az alábbiak kerülnek szóba.
Gazdálkodási és menedzsment, kommunikáció és médiatudomány, marketing és kereskedelem.
A diploma után lehet valamelyikkelmis elhelyezkedni gazdag és befolyásos háttér nélkül? Vagy ne is kezdjek bele?
22 éves vagyok!
Elvégeztem középiskolával egy szakmát, ne, vettek fel sehova mindenhova 5 év gyakorlat kellett.
2 éve dolgozom a pneumatika világában,ami soha nem érdekelt igazából. Havi netto 145 000ért,ami 22 évesen talán nem is rossz.
Az utöbbi időben nagyigényű lettem,mindenre rengeteg pénzt költök,kivülről gazdagnak látszódom,valójában nem vagyaok az.
A nagyigenyűségemhez szeretnék egy hozá illőbb munkát. Az pedig nem a gyári munkás,ahol igazából futószalag nincs mindenki azt csinál kb amit akar a fönök szinte elnyomásban van és ez 145 000 ért!
Talán elmenni külföldre ez lenne a legegyszerűbb és megspörolni a tanulást és ott több pénzt keresni.
Viszont iszonyú családcentrikus vagyok,így nehezen tudnék elmenni és inkább vállanám a tanulást azró fel lépkedéssel. Belülről összetört ,félig erős, kivülről pedig erős,uralkodó jellem vagyok, nem vagyok magammal megelégedve és szeretnem az elmult pár évet kárpotolni.
Szeretném,ha eloszlana a sötétség és újra napsütés lenne,mint gyerekként.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!