Mi az a munka, amiből Magyarországon jól és tisztességesen lehet élni?
Tisztességes alatt értem: nincs vállalkozás nevére írva, adó leírva, adócsalás, lopás, stb. Tudom, az a hülye aki nem csinálja, de úgyis csak elméleti kérdés.
Ami nekem eszembe jutott: bróker, politikus, keresett színészek, zenészek, modellek, vezérigazgató, kiterjedt cégek tulajdonosai ( fuvarozó cégek, sajtók, stb ), szórakoztató ipari cégek ( szórakoztató helységek, kocsmák, diszkók, cukrászdák, stb. ) tulajdonosai.
Nektek mi jut az eszetekbe? Jó élet alatt azt értem, hogy sok pénzt keresnek ( fizetés+jutalékok ).
Ismétlem, elméleti kérdés.
"Jobban megéri trógerkedni 120e bruttóért szamunkásként?"
Ezt szóval sem mondtam... De itthon sem robotolni ,sem vállalkozást indítani nem szabad! Külföldre kell menni céget alapítani és akkor biztos hasznod lesz ,mert itt a profitod 3/4-e az államnak megy! Még a sz@ros gatyát is behajtják tőled!
Én ha egyszer vállalkozó leszek ,biztos ,hogy nem ebben az országban indítom el a cégemet ,mert nem éri meg!
Éppen ezért írtam ,amit írtam ,hogy egyedül az ügyvédek és az alvilági arcok élnek meg tiszta haszonnal ,mert a többi az csak "uzsonnapénz" ahhoz képest amennyit keresned kellene!
Tapasztalatból mondom!!!! Volt villanyszerelő oktatóm elég sokat panaszkodott ,hogy már 10éve van vállalkozása de tisztességes haszon nem várható el tőle ,csakis azért csinálja ,hogy ne haljon éhen! Pedig elég kimagaslóan teljesít a szakmájában...
"de nem viselem egy a napi csesztetést meg elszámoltatást."
Ezt majd közöld a NAV-al is... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!