Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Új városban munka vagy lakás...

Új városban munka vagy lakás először?

Figyelt kérdés
180 km-re lakom a fővárostól, de hamarosan szeretnék felköltözni és munkát vállalni. Spórolt pénzem annyi azért nincsen, hogy ha 3-4 hónapig nem találnék semmi munkát is eltudnám tartani magam, így felmerül a kérdés mi a célszerű folyamat.
2016. ápr. 22. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez volt, úgy csináltam, hogy már az itthonról nézegettem munkahelyeket, tesóm bp-i lakcímével küldtem be az önéletrajzokat (ez alapelvárás kb, h a fővároson belül lakj), és ha volt valami, akkor bevállaltam azt a költséget, míg felmentem..párom ugyanígy tett, egyszer csak mindkettőnknek lett valami, amik kb semmit sem értek, de arra pont elég volt, hogy bele merjünk ugrani a felköltözésbe.
2016. ápr. 22. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha mást nem de alja munkát,betanított munkát biztos találsz

nagyon gyorsan,arra elég hogy közben keress a végzettségednek megfelelő munkát.Én így csináltam legalulról kezdtem.Munkásszálló, 2 nap alatt munka,majd később kerestem egy sokkal jobb melót.

2016. ápr. 23. 08:30
 3/3 anonim ***** válasza:

jó kérdés. amit írtak mind a két út járható, bár pl nekem semmi rokon nincs akihez költözhetnék, vagy címét beírhatnám.

talán beírod lakhelyhez h xxxx budapest, én amugy is csak az irányítószámot és várost szoktam (nem bp), az utca szerintem felesleges az önéletrajzbe. azt ha interjú akkor menni kell, nem elszólni magad. mikor meg esetleg azt mondja hogy fel vagy véve, akkor adj minimum egy hetet a kezdésre, az alatt meg ideiglenes valamit biztos találsz. aztán ha ott vagy már könnyebb továbblépni.

2016. ápr. 25. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!