Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meglehet élni Bruttó 140 000...

Meglehet élni Bruttó 140 000 ft-ból?

Figyelt kérdés
Meglehet élni belőle,ha egyedülálló ember vagy.Albérlet,rezsi,kaja, stb futna belőle?

2014. jún. 10. 23:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%

Sok millió magyarnak még ennyi sem jut!

Sajnos eljutottunk oda, hogy sok ember örülne ennyinek. Amúgy köszönjük azoknak, akik miatt nem úgy élünk, mint pl a németek.

Nekünk a két éves gyerekkel most a GYES és a magam fizetése kb ennyi.......

2014. jún. 10. 23:56
 2/21 anonim ***** válasza:
0%

Meg_lehet élni

Meg_lehet élni

Meg_lehet élni

igekötők helyesírása

2014. jún. 11. 00:01
 3/21 Shai-Hulud ***** válasza:

Persze hogy meg lehet, Zsiga Marcell szerint 47 ezerből is meg lehet élni:

http://www.youtube.com/watch?v=Y3o1Uqbjyac

2014. jún. 11. 00:16
 4/21 anonim ***** válasza:
83%
Ismerek teljes családokat akik negyed ennyiből gazdálkodnak havonta. Ez simán egy alsó-középosztályi kereset.
2014. jún. 11. 00:26
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Meg lehet, csak nem érdemes. Nem fogsz tudni félretenni.
2014. jún. 11. 02:40
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

attól függ, hogy hol, és hogyan.

Albérletben érdemes többekkel összefogni, és minél olcsóbbat keresni. én kevesebből élek meg, de 4-en élünk egy (alacsony rezsis)albérletben.

2014. jún. 11. 02:55
 7/21 anonim ***** válasza:
Simán.
2014. jún. 11. 05:20
 8/21 anonim ***** válasza:

Ha nincs hiteled, nem kell albérletet fizetned, és nincsenek NAGY igényeid, akkor igen.

Ez nettó 91.700,- Ft fizetést jelent.

Én nem betanított munkás voltam, 27 év munkaviszony után kerestem 137.000 Ft bruttót...

2014. jún. 11. 06:34
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Budapesten egy albérletben egyedül nem lehet!

Nekem 70 ezer elmegy,és csak egy lepukkant 30nm garzont bérlek.A bérlet szintén 10e.Akkor már 80 és nem ettem...

Én 120-at keresek(netto),de még így se tellik semmi luxusra.Nyaralás,étterem,kocsi(pedig jó lenne mert du melózom este 10-ig és 45kg-os lányként nem akkora poén ilyenkor még majd' egy órát BKV-zni),de már az is gond,ha tönkremegy a laptop,a mosógép,vagy neadj'Isten szemüveget kéne cserélnem.Pedig kéne,mert már nagyon ócska...

De most mindjár jön valaki aki közli,hogy ne sírjak mert ő felennyiből él és ebből simán félre is lehet tenni...

2014. jún. 11. 07:29
 10/21 anonim ***** válasza:
69%

Na igen,ezt én is birom,hogy sokan saját örökölt(tehermentes) lakásból osztják az észt,hogy ki lehet jönni ennyiből meg annyiból...Ha lenne lakásom szerényen de én is ki tudnék jönni.De nem örököltem,szóval nincs.Budapesten pedig már 50 ezer alatt nemigen van albérlet.Esteleg egy kis szernecsével ki lehet fogni 40-45ért valami penészes kis lyukat,valami f(o)sató környéken...

A másik meg a vidékiek...Azért könyebb kijönni kevesebb pénzből,ha van kert ahol meg lehet termelni pár dolgot,lehet télen fával fűteni,stb...Ezzel nem azt modom,hogy ott könnyű,de azért itt ,már a bérlet 10ezer,ott meg adott esetben elég egy bicaj,vagy el lehet menni gyalog a melóba(márha van persze).

2014. jún. 11. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!