Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meglehet élni Bruttó 140 000...

Meglehet élni Bruttó 140 000 ft-ból?

Figyelt kérdés
Meglehet élni belőle,ha egyedülálló ember vagy.Albérlet,rezsi,kaja, stb futna belőle?

2014. jún. 10. 23:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten semmiképpen nem tudsz. Ahogy az előző irja. Albi+rezsi+bérlet egy százas. És még levegőt se vettél.
2014. jún. 11. 08:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Az a 100 erős túlzás. Én 30+rezsiért bérelek most, a rezsi olyan 35, szóval ez 65. Bérlet meg nem kell, elvégre ott célszerű albérletet kivenned, ahol dolgozol, minek utazni? Szóval 65 megy el erre, napi 2 x 10 percet sétálok. Még a kajára kell költeni, de ki lehet hozni a fenti keretből.
2014. jún. 11. 09:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ezzel nem azt modom,hogy ott könnyű,de azért itt ,már a bérlet 10ezer,ott meg adott esetben elég egy bicaj,vagy el lehet menni gyalog a melóba(márha van persze)."

Ahogy azt te elképzeled...

Ha már eleve kertes házat vizionáltál, ahol ezt-azt megtermel, akkor szerintem vedd figyelembe azt is, hogy sokan falvakban élnek, vagy nem abban a városban kapnak munkát, ahol laknak. A 10 km-es helyközi bérlet már drágább, mint a BKV bérlet, a 20 km-es több mint duplája (iszonyatosan olcsó dolog a BKV bérlet egyébként a fővárosi fizetésekhez viszonyítva). A települések között meg nem biztos, hogy olyan forgalmú út van, ahol életbiztosítás lenne kerékpározni, bizonyos viszonylatban meg nem is szabad.

2014. jún. 11. 09:18
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyébként bruttó 140-ből úgy tud megélni egy egyedülálló ember, hogy bérlőtársakkal bérel egy lakást, szétosztva a bérleti díjat és a rezsit. Egyedül lakva egy lakásban nem igazán.
2014. jún. 11. 09:21
 15/21 anonim ***** válasza:

11-es,hát akkor nagy szerncséd van.Én 45 ért beréelek,de az is olyan,hogy...Egyetlen előnye,hogy vidéki a tulaj,és rám se nyitotta az ajtót egy éve.Nézegetem a hirdetéseket,de 50 alatt semmit nem látok...

Amúgy én pl majd' egy órányira dolgozom a munkaheyemtől,muszály bérletet vennem,megaztán nem csak dolgozni jár az ember...

2014. jún. 11. 09:29
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom...Barátnőmék Kecskeméten ugyanezért a pénzért egy házat bérlenek,melóba meg járnak bicajjal...

Sok olyat is hallottam,hogy a gyár összegyüjti kisbusszal az embereket,és úgy nem kell fizetni a bejárásért.

Persze tudom,hogy nem mindenhol van így sajnos

2014. jún. 11. 09:37
 17/21 anonim ***** válasza:

ha többekkel összefogtok, akkor nem kerül 100-ba az albérlet Budapesten.

vagyis persze lehet találni olyanokat is, de nem kell kivenni, mert sokkal olcsóbbakat is vannak.

2014. jún. 12. 02:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha lead az ember az igényeiből, akkor kevesebből is. 10k bérlet, 30-50k kaja, 40k albérlet, 2 lakótárssal. Ha nem herdálod a pénzt egyebekre, akkor vegetálni lehet belőle, de tény, hogy az élhető élet saját ingatlan nélkül olyan 300 000 bruttó körül indul.
2014. jún. 12. 16:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez ez szép utolsó,de amit te írtál már az is több mint a 140 nettója.

Amúgy meg ki akar élete végéig sokadmagával egy garzonban nyomulni?Mert még egyetemistaként talán poén,de később nem annyira...

2014. jún. 12. 19:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval nem mondtam, hogy poén, de nettó 90-ből szar az élet. A kérdés az, hogy élni lehet-e. Azt meg lehet.
2014. jún. 13. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!