Meglehet élni Bruttó 140 000 ft-ból?
"Ezzel nem azt modom,hogy ott könnyű,de azért itt ,már a bérlet 10ezer,ott meg adott esetben elég egy bicaj,vagy el lehet menni gyalog a melóba(márha van persze)."
Ahogy azt te elképzeled...
Ha már eleve kertes házat vizionáltál, ahol ezt-azt megtermel, akkor szerintem vedd figyelembe azt is, hogy sokan falvakban élnek, vagy nem abban a városban kapnak munkát, ahol laknak. A 10 km-es helyközi bérlet már drágább, mint a BKV bérlet, a 20 km-es több mint duplája (iszonyatosan olcsó dolog a BKV bérlet egyébként a fővárosi fizetésekhez viszonyítva). A települések között meg nem biztos, hogy olyan forgalmú út van, ahol életbiztosítás lenne kerékpározni, bizonyos viszonylatban meg nem is szabad.
11-es,hát akkor nagy szerncséd van.Én 45 ért beréelek,de az is olyan,hogy...Egyetlen előnye,hogy vidéki a tulaj,és rám se nyitotta az ajtót egy éve.Nézegetem a hirdetéseket,de 50 alatt semmit nem látok...
Amúgy én pl majd' egy órányira dolgozom a munkaheyemtől,muszály bérletet vennem,megaztán nem csak dolgozni jár az ember...
Hát nem tudom...Barátnőmék Kecskeméten ugyanezért a pénzért egy házat bérlenek,melóba meg járnak bicajjal...
Sok olyat is hallottam,hogy a gyár összegyüjti kisbusszal az embereket,és úgy nem kell fizetni a bejárásért.
Persze tudom,hogy nem mindenhol van így sajnos
ha többekkel összefogtok, akkor nem kerül 100-ba az albérlet Budapesten.
vagyis persze lehet találni olyanokat is, de nem kell kivenni, mert sokkal olcsóbbakat is vannak.
Ez ez szép utolsó,de amit te írtál már az is több mint a 140 nettója.
Amúgy meg ki akar élete végéig sokadmagával egy garzonban nyomulni?Mert még egyetemistaként talán poén,de később nem annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!