Junior kontroller pozíció esetén milyen bérigényt tüntessek fel (Borsod megye)?
CV online-on meg lehet adni fizetési igényt, én pedig meg szeretném adni, csak nem tudom, mennyit kellene.
Tavaly végeztem januárban gazdasági agrármérnöki szakon, eddig más területen (üzletkötőként) dolgoztam, így a kiindulási alapom csak az egyetemi tárgyak során szerzett elméleti tudás és tapasztalat lenne (magyarán kontrolleri tapasztalatom még egyáltalán nincs).
Ilyen esetben mekkora az a reális bérigény, amit beírjak?
A reális bérigény 200 bruttó a helyet és a pozíciót tekintve, ha nem kkv.
Az esélyed viszont kicsi, mert nincs szakirányú végzettséged. De persze jelentkezni kell, hátha behívnak.
Ha mégis behívnak, ne a pénzen ússzon el a dolog, fogadd el, hogy egy borsodi munkáltató junior pozíciójában nem fognak agyonfizetni. Fogd fel befektetésként, hogy releváns szakmai tapasztalatot szerzel ugyanis Bp-n 2-3 év tapasztalattal multinál simán megkeresel bruttó 350-500 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!