9 óra munka mennyire rossz?
Figyelt kérdés
Lenne egy meló,ami tetszik meg minden, de napi kilenc órás. Ötig vége van, de max eddig nyolc és felet dolgoztam. Az jó benne, hogy olyan negyed óra max húsz perc alatt ott vagyok, csak hétköznap lenne. Irodai meló. Mennyire rossz a kilenc óra naponta? Kibírható? Lehet én reagálom túl2016. ápr. 14. 21:44
1/4 anonim válasza:
Én fizikai munkát végzek napi minimum 10 órában de sokszor 12-14 órában is (vasárnaptol-csütörtökig,+ havi egykét alkalommal péntek.)..én megvagyok..
2/4 anonim válasza:
Ha eddig 8 és fél órát dolgoztál, akkor mi a probléma? A 9 óra pont fél órával több :-) Annyit már csak kibírsz... :-)
Igen, szerintem túlreagálod - úgy kérdezted, mintha 12-16 órát kellene dolgoznod, akár hétvégén is.
3/4 anonim válasza:
Évekig kilencóráztam irodában, az az igazság, nem olyan nagy különbség a 8-hoz képest. Ha rossz munkahely, akkor mind a 9 szenvedés, ha jó, akkor pedig még kellemesen is eltelhet.
4/4 anonim válasza:
Nem rossz. Èn a magam főnöke vagyok, igaz hogy en osztom be az időmet, de ilyen keveset, màrmint 9 òràt màr règen nem dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!