Miért ilyen kedves az Audi, hogy elutasítja a jelentkezésem mikor minden követelményüknek megfelelek?
Figyelt kérdés
Erre a hirdetésükre jelentkeztem:
Internetes pályázói fiókjukban regisztráltam és jelentkeztem erre szó nélkül elutasítottak. Nem írtak nagy elvárásokat mégis elutasítottak. Mi értelme van ennek, ha le se szarnak?
2016. ápr. 9. 17:34
21/28 anonim válasza:
valahol a takarítónőt is tisztaságügyi menedzsernek nevezik...
22/28 anonim válasza:
A tavalyi évben kb. 45000-en jelentkeztek az Audiba, gondolom kb. pár száz meghirdetett helyre. Negyvenötezren. Valószínűleg volt olyan, aki még jobban megfelelt. Én is jártam már így, tudom, hogy rossz érzés.
23/28 anonim válasza:
"Pályázati rendszerünket
érintő kérdéseivel kérjük hívja
Karriervonalunkat a
+36 96 66 8888-as
telefonszámon!"
24/28 anonim válasza:
Kedves ferenc. A nap 24 orajaban jarod ezt az oldalt, oke nincs eleted. De miert tudsz mindenkinel mindent jobban?:0
25/28 anonim válasza:
huszonnégyes: mióta megvettem ezt a xar csilivili b**i okostelót csiliárd pénzért, azóta naponta 5-6-7x simán felnézek észt osztani, ha épp nincs teendőm; origót, indexet már nem olvasok, mert csak felcseszik az agyam, meg a színvonal is a béka sejhaja alatt van...
Most épp egy belvárosi kocsmából khm presszóból írok, várok egy csajt.
Iszom egy jó ír kávét az egészségedre.
26/28 anonim válasza:
gratulálok, biztos jó dolog annyira netfüggőnek lenni, hogyha beülsz valahová, egyből fogdosni kell a telefont.
27/28 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek.
2016. ápr. 10. 14:16
28/28 anonim válasza:
Ferikém, ha itt írom, akkor talán figyelsz rám! Legalább dugás közben tedd le a telót! Üdv: az alattad lévő csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!