Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen kedves az Audi,...

Miért ilyen kedves az Audi, hogy elutasítja a jelentkezésem mikor minden követelményüknek megfelelek?

Figyelt kérdés

Erre a hirdetésükre jelentkeztem:

[link]

Internetes pályázói fiókjukban regisztráltam és jelentkeztem erre szó nélkül elutasítottak. Nem írtak nagy elvárásokat mégis elutasítottak. Mi értelme van ennek, ha le se szarnak?

2016. ápr. 9. 17:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy már túl sokan jelentkeztek előtted.
2016. ápr. 9. 17:37
 2/28 A kérdező kommentje:
Akkor levennék a hirdetést.
2016. ápr. 9. 17:41
 3/28 anonim ***** válasza:
38%

Nem bantasbol de ez van.

Millio olyan hely van, ahova ezer szazalekig megfelelek, jelenkezem es arra sem meltatnak, hogy egy automatikus valaszt kapjak, meddig dolgozzak fel az oneletrajzom, hogy ne remenykedjek x napon belul.

Elegge rossz latni, amikor jelentkezem, megfelelek es akarom csinalni, majd par nap mulva ujra meghirdetik. Egesz nap azon agyalok, hogy miert.

Allasok tobbsegevel igy vagyok, de nem tudok mit tenni. Fel a fejjel, talan kesobb pajazd meg ujra.

2016. ápr. 9. 17:58
 4/28 A kérdező kommentje:
Lehet többet érnék vele, ha bevinném személyesen az önéletrajzot, bár lehet be sem engednének a kapun.
2016. ápr. 9. 17:59
 5/28 anonim ***** válasza:
12%
Gondolom szar a CV-d.
2016. ápr. 9. 18:04
 6/28 anonim ***** válasza:
24%

Vagy inkább a 10 helyre már jelentkezett 50 ember, akinek jobb / több tapasztalata van, mint neked, tehát már semmi esélyed nem lenne.

És azért nem zárják még le a hirdetést, mert lehet egy 51. is fog még jelentkezni, akinek pedig az első 50-nél is jobb referenciái vannak.

2016. ápr. 9. 18:11
 7/28 A kérdező kommentje:

" Gondolom szar a CV-d."

Esetleg te vagy az.

2016. ápr. 9. 18:20
 8/28 anonim ***** válasza:
26%
Menedzser vagyok egy budapesti multinál, és bármikor találok munkát, szerintem nem lehetek annyira szar, mint te, akit egy gyártósori összeszerelőnek sem vesznek fel :D
2016. ápr. 9. 18:23
 9/28 A kérdező kommentje:
Az vagy amit mondasz. Szerintem meg utcát sepersz ennyike ésszel. Egyébként meg beszopnád, téged sem vennének fel az Audiba még takarítónak se!
2016. ápr. 9. 18:27
 10/28 anonim ***** válasza:
31%
Ne bomolj, én a Harmanal jártam dettó így . 4 pozíciót jelöltem meg és egyikre sem vettek fel, miközben hasonló területen szerzett gyakorlatom, tapasztalatom volt .
2016. ápr. 9. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!