Auchan álláshoz csoportos tesztíráson, milyen kérdésekre lehet számítani, miket kérdeznek, valóban akár hónapokig halogatják a felvételi választ a cégnél?
Szem-kéz koordinációs feladatok vannak (pl. apró körök közepébe kell egy pöttyöt rajzolni), szituációs feladatok (leírod mit tennél abban az esetben, ha...). Ha megfeleltél a teszten akkor 2 interjúra hívnak, gyakorlatilag 2 emberrel kell beszélned, ebből legalább az egyik a főnököd lesz :)
Ha jól emlékszem kedden írtam a tesztet, csütörtökön telefonáltak, hogy megkérdezzék mikor tudnék interjúra menni. Az interjúkról már úgy jöttem ki, hogy megbeszéltük hányadikától dolgozom a cégnél.
Vannak még számolásos feladatok. Elég sok van belőlük és időre megy. Meg van logikai feladat. Ilyesmik. Nem nehéz, csak tényleg kevés az idő.
Nálam nem halogatták. Az interjú lement, utána megkérdezték, hogy még mindig érdekel-e az állás. Mondtam igen, akkor megírtam a tesztet. Még aznap délután hívtak, hogy másnap be kéne menni aláírni a papírokat. Szóval gyorsan megy.
" de időközben találtam mást, "
Jó neked! :D :D További sok sikert akkor. :)
Köszönöm!
Viszont kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!