Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek sok ez a bérigény?

Szerintetek sok ez a bérigény?

Figyelt kérdés

Bsc diploma, angol-német nyelvismeret.. Jelenleg adminisztrátorként dolgozok már több mint 3 éve,érettségivel alkalmaznak, nettó 140 körül kapok. Most szeretnék a diplomámmal elhelyezkedni, olyan munkakört keresek, ahova elvárt a felsőfokú iskola, de hasonló a mostani munkámhoz picit, pl manager asszisztens, beszerző, ügyvéd mellé asszisztens stb.

Néhány helyen úgy látom sokalják a nettó 140-150 körüli bérigényt. Szerintetek sok? Amúgy Budapesten keresek munkát.

2016. ápr. 4. 11:07
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Jó, nem vita volt a célom a kérdéssel, nem is akarok mint írtam vezető lenni meg cégigazgató, mérnök meg orvos professzor sem lehet mindenki, de nekem nincsenek is irreális elvárásaim, tisztában vagyok a képességeimmel, nem is akarok 500 ezret keresni. Szóval annak amit írsz, annak semmi értelme, ha nem tűnt volna fel :)
2016. ápr. 4. 11:51
 12/27 anonim ***** válasza:
18%

Na kérdezőkém kezdjük ott, hogy nem azért ütöttem bele az orromat, mert bármi közöm lenne hozzá, hanem valaki itt rinyál hogy keveset keres hűde diplomásként.

Ennek oka a diploma minőségében keresendő és ennyi volt... Csinálhatsz belőle személyes sértést, attól még így lesz.

2016. ápr. 4. 11:51
 13/27 A kérdező kommentje:

Szerintem a 150 egyáltalán nem irreális elvárás egy banki ügyintézőnek vagy egy jogász asszisztensnek, de lehet akkor én gondoltam csak, hogy ennyit lehet ilyen pozíciókban keresni, és az a sok ember, akiket ilyen helyeken látok mind 100-120 ezerért dolgoznak. Hát ez van :D

De nem baj, nem vagyok munkanélküli, akkor maradok a mostani helyen,egyszer majd találok valami más lehetőséget.

2016. ápr. 4. 11:54
 14/27 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem keresgélj, mert simán lehet ennyit keresni ilyen végzettséggel, vagy még többet is.

Én multinál vagyok beszerző, szintén gazd-menedzsment diplomám van, nyelvet csak angolt beszélek én is, és 200 ezer nettót keresek, plusz évi 2x jutalom, kafetéria nincs, csak annyi, hogy a cégnél ingyen lehet napi 2x kajálni, végülis ez is elég jó,jobb mint 8 ezer Erzsébet utalvány mondjuk..

Szóval szerintem simán lehet ennyit keresni, csak keresgélni kell, lehet nem 1 hétbe fog telni, de lehet találni.

2016. ápr. 4. 11:57
 15/27 anonim ***** válasza:
51%
Érdekes, nekem is Gazdaság és menedzsment Bsc-m van, és keresek havi 3-4 milliót. Nem ez számít. Az a fontos, hogy jó legyél abban amit csinálsz.
2016. ápr. 4. 11:58
 16/27 anonim ***** válasza:
28%

A Pozíció szintje miatt sok.

Gazd.men.-nel sokkal erősebb pozíció is megpályázható, különösen a pénzügyes területen / a nagyobb gyárak beszerzésénél/készletgazdálkodásnál, ahol ráadásul a magas angol az elvárás, amúgy erős (minimum az office(excel, Access) oda-vissza, de inkább SAP és társai) informatika mellett.

2016. ápr. 4. 12:00
 17/27 anonim ***** válasza:
#15 lol, és ezt mégis ki a fene hiszi el?!
2016. ápr. 4. 12:14
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Gazdamen-es diplomával sokkal jobban lehet keresni, bár sok esetben főleg a BGF és BCE diplomát preferálják Budapesten a cégek. Tehát, ha valamelyik adott intézményben szerezted a diplomád simán pályázhatsz multis helyekre is, de ettől függetlenül is. Sokat nem veszítesz. 140-150 nettó Ft ez esetben is irtó kevés.

Az aki azt írta, hogy futkosnak felsőfokú angol tudással az utcán, az nem tudom hol él. Évekig nagy biznisz volt az eszperente oktatás, mert sokan képtelenek voltak normális szinten megtanulni valamilyen idegennyelvet. Arról nem is beszélve, hogy évente több ezren nem szereznek megfelelő nyelvvizsga hiányában diplomát.

Tehát bőven van esélyed kérdező, csak érdemesebb lenne végre normális pozíciókat megcélozni.

2016. ápr. 4. 12:33
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

" a gazd-men is egy nagy büfé, ha egyetem alatt nem szerzel 1 év releváns gazdálkodási tapasztalatot

angolul meg mindenki tud

német alapfok? ezzel kit szeretnél lenyűgözni?"

Miért beszélsz marhaságot?

2016. ápr. 4. 12:35
 20/27 anonim ***** válasza:
24%

"Évekig nagy biznisz volt az eszperente oktatás, mert sokan képtelenek voltak normális szinten megtanulni valamilyen idegennyelvet. Arról nem is beszélve, hogy évente több ezren nem szereznek megfelelő nyelvvizsga hiányában diplomát. "

jellemzően had ne mondjam melyik felsőoktatási intézményekből...

attól, hogy ez így van angolul még mindig nagyon sokan tudnak

2016. ápr. 4. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!