Szerintetek sok ez a bérigény?
Bsc diploma, angol-német nyelvismeret.. Jelenleg adminisztrátorként dolgozok már több mint 3 éve,érettségivel alkalmaznak, nettó 140 körül kapok. Most szeretnék a diplomámmal elhelyezkedni, olyan munkakört keresek, ahova elvárt a felsőfokú iskola, de hasonló a mostani munkámhoz picit, pl manager asszisztens, beszerző, ügyvéd mellé asszisztens stb.
Néhány helyen úgy látom sokalják a nettó 140-150 körüli bérigényt. Szerintetek sok? Amúgy Budapesten keresek munkát.
És az is számít, hogy a munkakörödben számít-e a nyelvtudás és olyan-e a diplomád aki a munkához kell .
Én salses vagyok, beszélek 3 nyelven.. ez a rész fontos, de de beszélek programnyelveket, amire semmi semmi szükség jelenleg.
Mint takar az, hogy nyelvismeret? Mert, ha mind két nyelvet felsőfokon, folyékonyan beszéled akkor elég hülye vagy, hogy eddig megragadtál ilyen sz.r fizetés mellett.
Ügyfélkapcsolat tartóként akármelyik multinál eltudsz helyezkedni min 200 nettóért, ahogy az első is írta.
Milyen diplomád van?
Azért ne legyél már ennyire élettelen.
"Budapesten pedig 200 ezer Ft (nettó) alatt szóba állni akármilyen munkáltatóval kész röhej, amikor egy lakható albérlet 120 ezer Ft-nál kezdődik."
Akkor most mondja a munkáltató, hogy semmi akadája, gépészmérnök bsc?!
A kérdezőnek gyakorlatilag érettségije van, az a bsc meg pedagógából vagy szociológiából.
Hát pedig sajnos sok helyen sokallják, egy ügyvédi irodában is ahol voltam interjún sokallták a nettó 150 ezret, illetve banki ügyintéző interjún bruttó 180 ezret ajánlottak, ami szintén kb nettó 120 ezer, már én érzem magam lassan sz*rul, ha bérigényt kérnek, holott ha érettségivel megkapom x helyen a 140-150et, akkor nem fogok diplomával kevesebbért elmenni.
Angolul folyékonyan beszélek, németül alapfokon.
a gazd-men is egy nagy büfé, ha egyetem alatt nem szerzel 1 év releváns gazdálkodási tapasztalatot
angolul meg mindenki tud
német alapfok? ezzel kit szeretnél lenyűgözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!