Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, ha nem akarok...

Mit tegyek, ha nem akarok hajléktalan lenni?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, egyetemre járok (tanárnak készülök). Még 3 év, amíg befejezem, addig viszont csak hétvégente tudok dolgozni. Apukám kiskoromban meghalt, édesanyám fél éve. Maradt annyi adóság, hogy el kellett adnom a házunkat, épp, hogy ki tudtam fizetni a törlesztést. Nagyszüleim, testvéreim nincsenek, most kollégiumban lakom. A szünetekben a keresztapámnál lakok, de a felesége nagyon nem örül nekem, szóval nem mehetek oda egyetem után.

A szünetekben dolgozom diákmunkásként, de mivel végzettségem nincs, általában csak gyári munkára mehetek. Hétvégente ugyanez van, de teljesen kikészít, ráadásul az az idő tanulásra kéne. Az ott megkeresett pénzből még mind elmegy az egyetemen könyvekre, kajára, utazásra.

Ez az egyetem alatt még valahogy működik, de 3 év múlva, ha befejezem, mi lesz velem? Keresztapáméknál biztos nem maradhatok, a felesége abba egyezett bele, hogy az egyetem végéig láthatok náluk. Szóval ott leszek 25 évesen, de pénz, de lakás, egy frissdiploma, amivel nem biztos, hogy azonnal tálalok állást. De még ha igen, akkor sem lesz egy lakcímem sem, vagy egy rokonom, akihez fordulhatnék.

Nem tudom, mihez kezdjek. Kérlek, ne olyanokat írjátok, hogy ,,keress egy gazdag pasit". Mit csináljak, hogy ne legyek hajléktalan? Félek...

2016. ápr. 2. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Tanárnak készülsz akkor taníts! Milyen szakos vagy? Ha a hely a kérdés akkor ott a sulid, leültök valahova és kész. Ha érdekel részletesebben írj, én elég sokat tanítottam tudok pár ötletet adni :)!
2016. ápr. 4. 07:36
 12/14 A kérdező kommentje:
PTE-n vagyok, magyar-német szakon
2016. ápr. 4. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Az pedig hibátlan, német órákat még felnőtteknek is tudsz adni, nem korlátozódik iskolásokra...
2016. ápr. 4. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Némettel tuti sok tanítványt fogsz találni :). Hajrá :)
2016. ápr. 5. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!