Programtervező informatikuskén el lehet helyezkedni?
Ez a kérdés valami vicc, ugye?
Vagy irreálisan sokat kérsz?
Bruttó 380 körül kérek, ha angol+német is kell. Lehet az a baj hogy egyelőre csak c++-ban vagyok
hajlnadó gondolkozni?
Vagy lehet túl idős vagyok? Nekem ez a második diplomám, 30 éves vagyok, most váltok szakmát, mivel az előzőben nem találtam
meg a számításom (közgazdász/pénzügy).
Te figyelj, komolyan, 30 évesen ennyi eszed van istenem...
- 380-at kérsz, nem kapsz munkát, de nem érzed soknak?
- Csak C++-hoz értesz? A .NET-ben és a Java-ban sokkal nagyobb a potenciál.
- Attól mert papíron kell német meg angol nyelvtudás, megsúgom neked, valójában maximum annyira fog kelleni, hogy angol nyelvű dokumentációt kell olvasnod. Azt meg mindenhol úgy kell.
- Meg ugye az ember sosem tekint bizalommal egy 30 éves pályakezdőre.
Adj le a 380-ból, ez sok pályakezdőként.
Szerintem neked meg túl sok fogad van, szívesen megszabadítalak egy pártól ha gondolod :)
Ez nem a magyar szak amire te jártál, te szeretncsétlen, elhiheted hogy vért pisiltem mire elvégeztem meló meg egyéb dolgok mellett. Ráadásul értem is amit tanultam.
Amíg te magaddal játszottál otton, addig én este 21:00 -ig suliban voltam, utána meg éjfélig tanultam, stb.
Szerinted én most mit dolgozok? Megsúgom: programozóóóó vagyok. .NET-ben fejlesztek.
És hasra ne essek, hogy 9-ig egyetemen vagy, én is voltam addig, sőt még a ruhatár szakosok is.
No, igazán remélem, hogy soha nem fogsz elhelyezkedni a szakmában, ha ennyire buta vagy mint a föld. Még egyszer:
- túlkoros pályakezdő vagy
- nem piacképes nyelvhez ragaszkodsz
- túl sokat kérsz kezdőhöz képest
Kb ennyi.
Sorry, de pont ma már el is helyezkedtem, bruttó 400-ért + cafeteria.
Túlkoros vagyok? Mihez képest? Beszélsz baromságokat össze-vissza, bocs. Az évfolyamunkban vannak még nálam is idősebbek biztosíthatlak, és őket is felveszik hasonló bérekért, pedig teljesen kezdők.
Az a gyanúm, hogy itt inkább te vagy a buta, és esetleg irigykedsz hogy valaki már ennyivel kezd? Képezd magad és akkor te is fogsz többet kapni :)
Ja, igen a c++. Csak azért mert most a JAVA meg a PHP a trend itthon, nem jelenti hogy a c++ elavult, sőt. Nézz kicsit szét a világpiacon is hogy mely nyelvek a legnépszerűbbek, elárulom hogy a c++ mindig benne van z első 3-4 nyelvben, akárhogy nézelődsz, pedig már több évtizedes nyelv. Ennek csak van oka, nem? Mr .NET fejlesztő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!