Programtervező informatikus gyakornoki állást hogy tudok szerezni?
Karriert váltok, közgazdász --> IT felé. Az ELTE proginfóra járok, megvan az első év, nagyon sok tanulással, de úgy érzem hogy menni fog, van hozzá érzékem, és tetszik is a dolog.
A kérdésem hogy mivel nagyon szeretnék élesben is dolgozni, hogyan tudok az IT területen munkát találni?
Nem tudom mik a lehetőségek, gyakornokosdira gondoltam, mivel a tudásom még most alakul ki.
Milyen lehetőségek vannak?
Teljes munkaidős állás mellett tanulok, esti képzés keretin belül.
Hé, adj egy kis időt, még csak elsős voltam :)
Amúgy meg gyakornoki állásokat ha hirdetnek is külön, szinte kizárólag nappalisoknak (nem estiseknek), te szerencsétlen, ezért kérdeztem meg itt, hogy mik a lehetőségek.
Na, hát ez az, hogy ez így nagyon karcsú lenne. Teljes munkaidős állás mellett csinálom a sulit, és csak azt, tehát nem volt energiám még plusszban dolgozgatni az IT-n belül. így csak a C++-t ismerem (az alapokat), meg egy csomó elméletet.
Mindegy megpróbálom, legfeljebb az lesz hogy még várnom kell 1 évet (ugye 1 év van meg a 3-ból).
Ha semmi ismereted nincs c++-on kívül, akkor az elég karcsú. Nézd meg a szimpatikus helyeken mik az elvárások és pár dolgot kezdj el önállóan tanulni.
Készülj fel, hogy az egyetemen nem lesz senki programozó. Az otthon leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!