Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 17 évesen programozással...

17 évesen programozással szeretném keresni a kenyeremet. Milyen oldalakat ajánlotok távmunkára?

Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 19:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Bocsi, jogos. Kevertem a kettőt
2016. márc. 26. 20:44
 12/26 A kérdező kommentje:
8: Az a multiknál jellemző. Én beérem egy párezerrel naponta.
2016. márc. 26. 20:44
 13/26 A kérdező kommentje:
Természetesen nem probléma, 11. :)
2016. márc. 26. 20:45
 14/26 anonim ***** válasza:
Mi a legkomolyabb dolog amit tudsz csinálni? Vannak már kész programjaid amiket be tudsz majd mutatni az állásinterjún ha kérik?
2016. márc. 26. 20:46
 15/26 anonim ***** válasza:

"Vannak már kész programjaid amiket be tudsz majd mutatni az állásinterjún ha kérik?"

Milyen állásinterjún?

17 éves, még érettségije sincs. Hova vennék fel?

2016. márc. 26. 20:53
 16/26 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek van valami szakmája amúgy?

Mert ha az sincs, akkor az életben nem fog 20 forintot keresni programfejlesztéssel, legalábbis alkalmazottként nem.

2016. márc. 26. 20:57
 17/26 anonim ***** válasza:

Ha alkalmi, nem rendszeres bevételről van szó, akkor a 7-es adószámra lesz szükséged. A kiváltása tudtommal nem kerül semmibe.

Valóban csak nagykorúként válthatod ki, de az már csak 1 év. :)

Addig úgysem tudnál pénzt keresni, bár nem tudom, mit jelent nálad a hobbi szintű C-tudás, de nem hinném, hogy elérné a versenyképes szintet.

2016. márc. 26. 21:26
 18/26 anonim válasza:
Írj olyan programot amit el tudsz adni. Játékokhoz készült csalásoknak nagy piaca van, olcsón megveszik azt is ami egy kis előnyhöz juttat.
2016. márc. 26. 21:30
 19/26 anonim ***** válasza:
9%

"Az a multiknál jellemző. Én beérem egy párezerrel naponta."

A diploma és a gyakorlat alapelvárás. Egyáltalán nem csak a multiknál jellemző. Ahol ez alá mennek, ott annak oka van ami jelentkezik a határozott idejű szerződésben, az alacsony fizetésben, stb.

Beéred párezer forinttal naponta.

Az lehet, de te vajon alkalmaznál-e akár csak napi pár ezer forintért olyan személyt, akinek se szakmája, se hozzáértése nincs, 17 éves és még a távmunka kényelmét is elvárja?

2016. márc. 26. 21:32
 20/26 A kérdező kommentje:
A diplomának mi köze van a programozáshoz? és az érettséginek?
2016. márc. 26. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!