Webdesign, de hogyan?
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ti hogyan kezdenétek el egy webdesign típusú állást keresni? Szakirányú végzettség kell hozzá? Presztizs és végzettség nélkül van esély ilyan jellegű állás elnyerésére? Illetve a legfontosabb: egyetem mellett végezhető egy ilyen munka(Nem informatikai szak)?
Html/css, javascript, php nyelveket(php-ból csak nagyon az alapokat),valamint a jQuery keretrendszert ismerem. CMS rendszerek közül ismerkedem a wordpressel.
Aki esetleg a szakmában helyezkedik el leírhatná, hogy ő hogyan kezdett hozzá.
A Válaszokat előre is köszönöm.
Adószámosként magánszemélyként, megbízási szerződéssel legyen előbb pár referencia munkád, de ez annyira telített már, hogy Wordpresst a tárhely szolgáltatók is hozzád vágják ingyen szinte.
Akinek meg kevésbé fut a biznisz, talál kreatív megoldásokat, pl. pályázatot ingyen honlapra, vagy ha a hosztingot nála kéred, ő ajándékba ad egy oldalt, stb..
Én anno Bt-ben számtech webáruház, kisker és szervíz mellett csináltam résztevékenységként, majd utána adószámosként, elsősorban online üzletek tervezése mellett, most egyéni vállalkozóként csak egy hozzáadott plusz a disszeminációs pályázati elemek és szolgáltatások körében.
félig-meddig ismerem a szakmát. És ez tipikusan olyan szakma, amihez a tapasztalat, referencia kell inkább. Csinálj demo lapokat, az is többet számít, persze ha ügyfélnek csinálsz az még jobb. Szerintem végezhető, mert csak egy gép, és net kell hozzá. Nagyon sokan otthonról csinálják egyéni vállalkozóként. WP-t amúgy elég jó megtanulni, könnyen programozható. Arra is feküdj rá, mert egy wp developer is lehetsz akár.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!