Miért olvasom mindenhol, hogy ssc-nél dolgozni irtó rossz? Tapasztalatok érdekelnek?
Én egyszer dolgoztam ssc-nél és pánikszerűen menekültem. Még a wcre is kéretőzni kellett és vagy elengedett a teamleader vagy sem.
Amúgy 180 nettó, 2 egyetemi diplomával, angol német felsőfokkal, 15 év munkatapasztalattal nem olyan "hű, de megfizetik" kategória.
Jah és 200an voltunk bezsúfolva egy hatalmas terembe, állandó volt az alapzaj (telefonos ügyfélszolgálat), nem volt magántér, még a cuccaimat sem tudtam elpakolni, állandó volt a túlóra, amit nem fizettek ki, lecsúsztatni pedig csak ígéret szintjén lehetett. Szal kösz többet nem, szánalom.
"2 egyetemi diplomával"
amikor ilyet látok akkor tipikusan a WC papír kategóriás helyek jutnak az eszembe, akik ahányan is vannak pont annyira naivak az élethez, mint amennyire használhatatlan a tudásuk
ennél a kombónál már csak az jobb, amikor valaki ógörögül és latinul beszél folyékonyan, mert az milyen fontos meg megbecsülendőnek kéne lennie
Emberfüggő is, én végtelenül élvezem, hogy SSC-ben dolgozom, nagyon jófejek a munkatársak, fiatalos, laza a légkör. Óránként van 10 perc szünet (+ebédszünet 30 perc), amit előre megszabott időben kell kivenni, de indokolt esetben el lehet tőle térni, szerintem nem olyan vészes.
Nyelvi ügyfélszolgálaton vagyok, nyelvfüggő, hogy kinek mennyit fizetnek, az angolosok és németesek kb. annyit, vagy kicsivel többet keresnek, mint az első válaszoló, más nyelvekkel meg többet.
Nem itt képzelem el az életemet, de pályakezdő bölcsészként ennyit sehol nem kapok. Emellett tanulok, képezem magam. Cégen belül is vannak jó karrierlehetőségek.
Jaj, "2 egyetemi diplomával" rózsaillatút sz*rok!
Koma, vagy komámasszony, ahogy tetszik, ha nem tetszik, lehet menni máshová dolgozni. Keressen magácska nettó 400 ezret a "2 egyetemi diplomával" a minisztérijjumba, vagy ahol tetszik.
Tetszik tudni a víz és a hülye kacsa esetét, nem?
Agyam eldobom... mindenki letojja a zeggyetemi diplomáját, mind a kettőt. Van használható, versenyképes tudása? A jelek szerint nem volt. Akkor meg mire az arc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!