Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ausztriai gyárakat keresek...

Ausztriai gyárakat keresek névvel címmel, önéletrajz beadása miatt, ha valaki tud ilyeneket, megosztaná velem?

Figyelt kérdés
A jobb megélhetőség reményében szeretnék kimenni dolgozni de mivel nem szeretnék bolyongani jó lenne konkrét helyekre beadni az önéletrajzom, mivel nem kis költség az sem hogy kimenjek, ha valaki tudna gyárakat ahol betanított munka is van és nem kér perfekt németet kérlek írjátok meg. Lehetőleg inkább határ közelieket keresek kb Bécs vonaláig. Tudok németül, megértetem magam, de perfekt nem vagyok. A googlet meg hiába böngészem nem jutottam előbbre. Köszi ha segítettek!
2016. márc. 14. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a neten sem találsz semmi konkrétumot, az elég erős intőjel, hogy a nyelvtudásod még nem áll olyan szinten, hogy belevágj. Nem b_szogatás, de ez az igazság. Rengeteg osztrák álláshirdető portál létezik -mint itthon pl a profession, monster és társai-, ahol meg tudod adni a kérdésben felsorolt igényeidet.

Ha ez nem megy, akkor még várj ezzel, mert ennél kint csak jobban kell tudni.

2016. márc. 14. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:
az igazság hogy konkrét gyárakat keresek nem pedig álláshirdető oldalakon szeretnék jelentkezni hanem személyesen önéletrajzot beadni, viszont mint a legtöbb oldalnak szar a keresője, mint pl mikor itthoni melót kerestem Győrben, megadva a többi adatott és kidobott állást az ország másik feléről, nah de amúgy sok olyan állás van amit meg sem hirdetnek. Egy-két hely már van amit megtaláltam címmel és névvel tevékenységgel stb. De hátha tud nekem valaki ajánlani vmi egyebet, ezért tettem fel a kérdést.
2016. márc. 14. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Interneten megtalálod a címeket .

Sajnos a gyárak kb. 60 % - a nem közvetlenül hirdet , hanem munkaerőkölcsönző cégen keresztül veszik fel az embereket.Általában szakmunkásokat keresnek és nem segédmunkásokat.

Betanított munkáért , kevés nyelvtudással , Bécs vonaláig - ezért gyilkolják egymást a magyarok , - szóval senki nem fog önzetlenül megdobni egy ilyen állással.

Egyébként az állások fenn vannak a neten , de csak akkor érsz velük valamit , ha le tudsz folytatni németül egy telefonbeszélgetést és határközelben vagy.

2016. márc. 16. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!