Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy menjek így a Boschba...

Hogy menjek így a Boschba dolgozni?

Figyelt kérdés
Miskolcon a boschba csomagolóként szeretnék dolgozni, vagy könnyű betanított fizikai munkásként csak az a baj hogy a prohuman.hu oldalon azt írják alul a kapcsolatnál hogy önéletrajzot kell beküldeni a miskolc@prohuman.hu e-mail címre. Hogy menjek oda dolgozni, mert sajnos nem tudok egy normális önéletrajzot írni, mert nincsen szakmám se és érettségim se csak 8 általánosom és 12 évfolyamom. Mit írhatnék az önéletrajzba hogy miskolcon a boschba tudjak dolgozni?

2016. márc. 3. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben elég azt beírni, hogy 8 általánosod van elvégezted a középiskolát a 12. évfolyamig, de az érettségit vagy a szakmát nem fejezted be. Első munkahely lenne? Dolgoztál már valahol? Mert ha ennyire nincs semmi iskolád, akkor esetleg a munkatapasztalatra kellene építeni.
2016. márc. 3. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Na aggódj, a Boschba, ha betanított munkára mész azt szeretik, ha minél képzetlenebb vagy, a diplomásokat úgy el zavarják, hogy a lábuk nem éri a földet.

Képesítést csak akkor vallj be, ha kell a munkához(például targonca).

2016. márc. 3. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy bemész személyesen a Prohumanba úgy talán még esélyesebb.
2016. márc. 3. 13:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Amúgy még sajnos nem dolgoztam és 22 éves leszek. Elég gáznak érzem. Szóval még azt se tudom az önéletrajzba írni hogy dolgoztam valahol. Szóval itt nézegettem a munkákat:

[link] Jól gondoltam amúgy hogy ezek

bosch-os munkák?

2016. márc. 3. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj be egy könyvtárba,ott segítenek megírni és elküldeni.
2016. márc. 3. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!