Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hányszorosan vagyok átverve...

Hányszorosan vagyok átverve ha márc 14-én is dolgozom márc 5én is dolgoztam és még ki is írják szabinak a 14-ét és még plusz pénzt se kapok?

Figyelt kérdés

Előre jelzem a nagyon tájékozottak kedvéért . Nem munkaidőkeretben nem folyamatos rendben dolgozom. Sima mezei heti 5 napos napi 8 órás hely. H-P, hétvége nincs munka.

Volt szombat márc 5 munkanap volt, mert előre le kellett dolgozni 14-ét. Benn is voltunk.

Ezek után márc 14-én is menni kell, de!!!

- szabira már ki vagyunk írva 14-re miközben menni kell

- és ismerve a céget tuti hogy egy fillér pluszt se kapok majd erre a hónapra. Úgy fizetik ezt is mint a túlórákat. Sehogy.

tehát ledolgoztam + mégis megyek amit már ledolgoztam + szabira is ki vagyok írva + még plusz pénzt se kapok

Kérdésem: hányszor vagyok átverve és hülyének nézve?

(Mi lenne ha nemet mondanék? Nem mennék? Kirúgnának az lenne. Miért nem veszek ki szabit? Hát nem vehetek mert már „kivettem”!!!)

2016. márc. 9. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel, vagy sírj a főnöködnek, nem fogunk veled sápítozni.
2016. márc. 9. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki tartotta a pisztolyt a fejedhez, hogy ott dolgozz?
2016. márc. 9. 18:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Sorry de sose értettem egy munkahelyi szabálytalanságra miért az a válasz hogy nem kell ott dolgozni. Hát nem kell, de amíg ott vagyok azért a jogszabályokat és szerződést illenék betartani nem?

Tőlem is elvárják hát én is joggal várhatnám el. Hát várni várhatom az biztos. De hogy meg nem kapom az is biztos.

Másik dolog. Mi kényszerít hogy itt dolgozzak? 50-es vagyok korban.

Kell folytassam mi kényszerít?

2016. márc. 9. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

Ha kényszerítve vagy, hogy ott dolgozz, akkor fogadd el, hogy ez van.

Ha nem akarod elfogadni, akkor ne hivatkozz arra, hogy kényszerítve vagy.

Pláne ne itt sírjál, hogy hányszorosan vagy átverve.

Van jelenléti ív, van bérpapír, van szád. Ha ledolgoztad, jár(na) a bér. Ha szabadságon vagy, jár(na) a bér.

2016. márc. 9. 19:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Szándékosan trollkodsz?

Ha netán nem akkor elmondom ez milyen hely!

Van jelenléti ív? nincs.

Van bérpapír: van. A munkáltatónak kedvező kamu adatokkal!

Pl nyáron két hét szabin voltam a papír szerint. Mert a szabit valamikor ki kell adni. Valójában egy nap szabin se voltam a két hét alatt végig be kellett járni. Plusz pénz mert egyezerre voltma szabin és dolgoztam is? egy fillér se!!

Van szám: van. Már leírtam mi lesz ha megszólalok, de leírom még 1x. KIRÚGNAK!

Ezek után még felteszed a kérdést miért nem szólalok meg?

Volt olyan kollega aki kinyitotta a száját. Nincs már itt.

2016. márc. 9. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kell kinyitni a szádat és hőzöngeni, egyszerűen nem kell bemenni 14-én. Egyrészt ledolgoztad, másrészt még szabinak is ki van írva (minek???). Ha meg megkérdezi a főnök, miért nem voltál, a legbájosabb mosolyoddal közlöd, hogy nagyon fájt a fejed. Ennyi. Kihasználni azt lehet, aki hagyja magát.
2016. márc. 9. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha tudod mi a helyzet, akkor indíts munkaügyi pert.

Ha nem akarsz (teljesen mindegy milyen okból), akkor meg nyeld le a békát és haladjunk tovább.

Ennek semmi értelme úgy, hogy "átvernek, de nem tehetek semmit" ... ez így a te trollkodásod!

2016. márc. 9. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez megint az a hülye troll akit éjjel nappal fizetés és szabadság nélkül dolgoztatnak, mégis ráér örökké gyakori kérdéseken írogatni újabb és újabb hülye kérdéseket és a válaszokra reagálni.

Ha esetleg netalán mégis valós lenne az örökös sírása akkor meg már rég állást kellett volna váltania a GYIKen való folyamatos hiszti helyett.

2016. márc. 10. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!