Beugro kérdése:
2012 óta hegesztő vagyok de még nem dolgoztam a szakmámba és kicsit parázok, vagy nem kéne?
Figyelt kérdés
Azért parázok mert igazából nincsen munka tapasztalatom és félek ha egy olyan dolgot bíznak rám kezdőként ami nekem nagy hal számomra és nem tudom teljesíteni akkor kirúgnak. Co minősítést tavaly csináltam meg és tavaly is hegesztettem vele utoljára. Próbamunkát is elvégeztem tavaly egy cégnél és hát az nem igazán sikerült. Van okom parázni? vagy csak én reagálom túl? Előre is köszöm a választ!2016. márc. 4. 00:15
1/2 anonim válasza:
hááát, van ahova jó az ergya hegesztés is, de van ahol nagyon jó munkát kell csinálni
egyébként nyugatra még el tudsz menni olyan hegesztő munkára ami ilyen szalagsori jellegű...többet kapsz még azért is, mintha itthon valami ürtechnikai hegesztést csinálnál
2/2 anonim válasza:
Hát szerintem bizony van okod a parára. Beadod az önéletrajzod és látni fognak rajta egy nagy lyukat. Elvégeztél egy képzést, de sose dolgoztál benne, ergo nem is kezdő vagy, mert még abból is felejtettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!