Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 20 és 30 közötti emberek ti...

20 és 30 közötti emberek ti hogy látjátok a jövőtöket munkaügyileg?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok kb 4-éve dolgozom jelenleg műszaki ügyintézőként. Szüleimmel élek havi 100 ezer forintot hozok haza van személyi kölcsönöm amiből egy autót vettem magamnak. Hónap végére még így se nagyon marad... el se tudom képzelni mi lenne ha már családom lenne. Van rá esély, hogy meg tudok szerezni egy magasabb pozíciót de max 150 ezer forintnál akkor sem tudnék többet haza hozni. Elég elkeserítő a helyzet. Már azon gondolkozom hogy hagyom az egészet és kimegyek kamionozni.... persze előtte összekuporgatom a jogsira a pénzt. Igen.. tudom így elég kevés az esély a családra de egyszerűen nem látok más kiutat egy jobb életre. Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Főként itt azoktól kérdezek akik már elkezdtek dolgozni.

2016. márc. 7. 22:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nézzétek meg a közalkalmazotti bérbesorolási táblát, diplomával bruttó 129 e + munkáltatói hozzájárulás ha ad a munkáltató... nem minden diplomával lehet multi cégnél dolgozni!
2016. márc. 9. 08:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Idén leszek 30 éves és kevesebbet keresek mint te. Előrelépési lehetőség a cégünknél nincs. Mindenki ugyanennyit keres. Kivéve a főnök, persze, na de főnök soha nem lesz belőlem. Egyrészt nem vagyok az a típus, akit előléptetnének, másrészt meg a főnök is alig pár évvel idősebb nálam, úgyhogy még nagyon sok éve van hátra a nyugdíjig. Teljesen kilátástalannak látom a helyzetem. Nem találok másik munkát, ami akár egy hajszálnyival többet fizetne, mint a mostani, úgyhogy megragadtam ezen a helyen egy életre. :/ Csak sajnos éhen fogok halni, ha a szüleim nem fognak tudni támogatni a jövőben, mert az én fizum túlélésre nem elég, csak "zsebpénznek" jó.
2016. márc. 9. 17:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Miért vagytok még itt Magyaro-on ennyi fizuval?
2016. márc. 9. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!