Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyet lehet? Hogy lehet ezt...

Ilyet lehet? Hogy lehet ezt megcsinálni? Kis könyvvel?

Figyelt kérdés
Engem most közmunkára behívtak és konyhán kell segédkeznem április 1-től szeptember 30-ig, de tavaly voltam nyári munkán és oda nagyon visszavárnak, de ott kevesebbet kapok és ott júniustól augusztusig kell lenni, de nagyon jó hely. Azt meg lehet csinálni, hogy itt is vagyok meg ott is, mert a konyhán este nyolcig vagyok a másik helyre meg este kilencre kell menni.
2010. ápr. 1. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A kiskönyv a mai nappal megszűnt...
2010. ápr. 1. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Mind a két munkáltató hivatalosan bejelenthet munkaszerződéssel, csak be kell jelentened, hogy van a másik munkaviszony is. Azért hagyjál időt az alvásra is.
2010. ápr. 1. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Az alvásra lesz időm, meg amúgy is most vasárnap leszek 20 éves, szóval van energiám. És ha valaki ezek után alkalmi munkát vállal akkor is be kell jelenteni?
2010. ápr. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!