Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen Spárban dolgozni?

Milyen Spárban dolgozni?

Figyelt kérdés
Árúfeltőltőnek jelentkeznék, mik a tapasztalatok? és hogy fogadják az embert?
2010. ápr. 1. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a cégtől függ, hanem, hogy milyenek a vezetők és a munkatársaid.

Dolgoztam ott, eleinte minden szép és jó volt, aztán 2 ember munkáját sózták a nyakamba, nem számolták el rendesen a túlórákat, érthetetlen módon csökkent a fizetésem és a fél órás szünetekből 10-15 percesek lettek, amit 30 percesnek számoltak el. Pénztáros voltam. Persze, egy árufeltöltő más helyzetben van.

2010. ápr. 4. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak rosszat hallottam róluk, sajnos
2010. okt. 23. 00:37
 3/3 anonim válasza:

én is pénztáros vagyok de ha sokan vagyunk akkor árufeltöltő.. pénztárosként NINCS szünet mert hogy anélkül is lassú vagyok -.- de árufeltöltő is csak engedéllyel mehet, mert ha épp nagy munkálatok vannak akkor nem fogják tűrni hogy te lemersz nyelni egy falatot..

Engem a kollégák jól fogadtak de a vezetők nagyon köcsögök.. Velem úgy beszélnek mint egy darab sz*rral (pontosabban nem csak velem)

De amúgy árufeltöltéseknél az a lényeg hogy mindig megkérdezd mit pakolj, ha nem mondanak konrkétat megnézed mi hiányzik a polcokról és azt viszel ki. De hetente 1x mindig van nagy hajtás amikor épp áru érkezik, olyankor nincs sok választásod, ha nő vagy ha férfi vagy, üdítők, sörök, lisztek cukrok kilószámra mindent pakolni kell..

Ha 6 órára vesznek fel akkor 6,5 órát kell dolgoznod mert fél órát alapból levonnak a béredből, hisz ennyi szüneted VAN. Az más kérdés hogy rendre azt is ledolgozod.

Nálunk mindig pénteken derül ki a kövi heti beosztás ami azért szar, mert nem is lehet nagyon előretervezni..

Én csak azért vagyok ott, mert legalább közel van, és egyelőre nincs más, de amint lesz, leszámolok..

Sz*r a kereskedelem!!!

2011. jún. 2. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!