Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkezzek még egyszer erre...

Jelentkezzek még egyszer erre az állásra? Lent

Figyelt kérdés
Üzletkötőnek jelentkeztem (sales representative), visszajeleztek, hogy anagy számú jelentkező miatt nem tudnak mindenkit behívni, és sajnos az önéletrajzom alapján én nem felelek meg. Eltelt egy hét, megint meghirdetésre került az állás.Egyébként hozzátenném, hogy minden követelménynek megfelelek ( szóval nyelvtudás, vezetési tapasztalat, végzettség..igaz, az adott munkakörben még nem dolgoztam, de ez nem is volt az elvárások között.)
2016. márc. 1. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jelentkezz, nincs veszteni valód, legfeljebb másodszor is elutasítanak.
2016. márc. 1. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán.
2016. márc. 1. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez miért kérdés?? Maximum nemet mondanak és csá. Amúgy ennyi leírás után szerintem ez komolytalan munka.
2016. márc. 1. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Én évekig próbáltam az egyik nagy bankhoz bekerülni ügyfélszolgálatra, folyamatosan hirdették az állást, mindig elküldtem (most rákerestem az e-mail fiókomban, 17-szer jelentkeztem :D), de másfél évig válaszra sem méltattak. Aztán egyszercsak felhívtak telefonos interjú végett, majd behívtak volna egész napos interjúra (AC). Erre mondjuk nem mentem el, mert akkor már nem volt aktuális a váltás. Szóval egy próbát megér szerintem, neked nem kerül semmibe, és sose tudod, mikor hívnak be.
2016. márc. 2. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!