Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkezzek még egyszer...

Jelentkezzek még egyszer ugyanarra az állásra?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra hétfőn, aminek teljesen megfelelek és nagyon érdekelne is. Tapasztalatom is van (több év külföldi ráadásul, és ugyanilyen munkakörben), plusz az összes elvárásnak megfelelek, meg az előnyök nagy részének is...mégis azt látom, hogy fel sem hívtak, és ma pedig újra megjelentették a pozíciót...Küldjem el még1x az önéletrajzom?? Hátha most feltűnik nekik?

2013. aug. 1. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Küldjed, mi veszteni valód van.Hajrá, drukkolok!!!!
2013. aug. 1. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Akkor nem veszi ki magát nagyon hülyén..?!?!? Olyan kis kapaszkodósan, mintha ez lenne az utolsó lehetőségem, és 5x is megpróbálom, akkor is ha mindig visszalökdösnek...

2013. aug. 1. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát mi a valóság, van más esélyed? Ha nincs akkor jelentkezz! Nincs benne semmi szégyen ha akarsz dolgozni!
2013. aug. 1. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult már nem egyszer, hogy a leírás alapján teljesen megfeleltem és nekem is külföldi tapasztalatom van, többszörös és semmi visszajelzés.. Ugyebár az állásajánlatok egy része kamu, csak marketing céllal van fenn, lehet kifogtál egy ilyet.
2013. aug. 1. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs vesztenivalód, ha még egyszer elküldöd, de szerintem ne nagyon reménykedj már benne. Egyet értek az utolsó válaszolóval, sok a kamu álláshirdetés, és az igencsak furcsa, hogy újra meghirdették. Én is jártam így, hogy találtam egy tök frankót, elküldtem rá az önéletrajzom, aznap lett kitéve, és mindössze 3 nap volt a jelentkezési határidő. Amikor lejárt, újra kitették ugyanúgy ilyen rövid határidővel, majd újra és újra.
2013. aug. 2. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az életrajzodból túl nehéz kibogarászni, hogy te ahhoz értesz.

Lehet, hogy már "csőben van" az életrajzod, de még nem hívtak fel.

Lehet, hogy már betöltötték az állást, de mivel a hirdetés x hétre fix áras, nem veszik le, hiszen később is szükségük lehet ilyen emberre, akkor meg minek fizessenek még egyszer a hirdetésért, ha most fel lehet tankolni az életrajzokkal.

És lehet még másik ezer dolog is.

Küldheted kétszer, ha rákérdeznek, mondhatod, hogy nem voltál biztos benne, hogy ez pont ugyanaz a pozíció és nem csak ugyanolyan, és mivel nagyon tetszik, mindenképp részt akartál venni.

2013. aug. 3. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!