Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha kint szeretnék dolgozni a...

Ha kint szeretnék dolgozni a nyáron külföldön, hol jelentkezzek? Vagy csak ismerős révén lehet? Dolgoztatok már külföldön, csak nyáron?

Figyelt kérdés

Szombathelyen lakom, Ausztriától nem messze. Nem tudom, hol kezdjek el nézelődni. Nemcsak Ausztriát céloznám: teljesen mindegy hogy hová, csak Nyugat-Európa legyen.

Van felsőfokú angol nyelvvizsgám (ecl) németből közép (de felsőfokú szinten beszélek csak ezt előbb csináltam meg, azóta feljöttem a felsőfokú szintre) illetve most oroszt tanulok, ez a 2. félévem az egyetemen. (most kezdtem az oroszt)

szóval nyelvtudással nem lenne baj. A fizikumom nem valami erős (vékony vagyok) így erős fizikai munkát nem vállalnék. Semmilyen szakképzettségem (pincér felszolgáló stb) nincs.

Hol nézelődjek? Milyen oldalakat ajánlotok? Hol jelentkezzek? Vagy ezek csak ismerőssel mennek?

2013. márc. 25. 22:08
 1/1 anonim ***** válasza:

ams.at

A munkaügyi központ honlapja. Válogathatsz ezerrel, aztán megfogod a telefont és felhívod a munkáltatót. Mivel a legtöbbször oda van írva, hogy jelentkezés módja telefon (hogy valóban jól beszéled-e a nyelvet)+ önéletrajz.

2013. márc. 25. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!