29 éves fiatalembernek havi szinten 10000 Ft költőpénz sok?
Én semmit mert nincs szociáis életem :D
:,(
10 ezer Ft? Ember 10 ezer Ft. A szórakozás, kikapcsolódás mióta számít felesleges dolognak?
Itt az egyedüli probléma a gondolkodásoddal van. 10 ezer Ft az semmi, ne viccelj. Egy mozijegy ára 2000 Ft, kajával együtt 3500-4000 Ft, egy olcsóbb étterem is 2000 Ft, sörözés pedig, ha nagyon spúr vagy magaddal min 1000-2000 Ft. Kapásból kb. annyi amit havonta elköltesz pedig ez csak 3 dolog ami akár egy átlag szombati nap is megcsinálhatnál.
Jól látszik, hogy a társadalom egy része milyen szinten minimális szintre csökkentette az igényeit és lényegében létfenntartásra rendezkedett be. Elég sajnálatos, hogy egy ilyen kérdést komolyan fel tudnak tenni.
Szia!
Egyedül élsz? Vagy még szülőkkel? Vagy már a pároddal? Albérletben vagy saját lakásban? Munkahelyi étkezést hogy oldod meg? Viszel otthonról vagy veszed az ételt? Autót kell-e fenntartanod?
Én is egy héten költök ennyit erre. A többieknek igazuk van, hogy ez nem felesleges költés, én ha nem söröznék a haverokkal, járnék moziba, meg ilyesmi, megnyomorodnék testileg-lelkileg 30 éves koromra.
Ha nem minimálbérből élsz, mégsem tudsz félretenni, akkor tényleg nem ez az a terület, ahol faragnod kéne, ez egyáltalán nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!