Hogyan kereshetnék pénzt neten?
Figyelt kérdés
Olyan munkára gondoltam ami otthonrol végezhető és heti olyan 8-10 ezer forintot hozna. Egyébként diák vagyok és költőpénznek kéne. Nem szeretek a szüleimtől kérni! A válaszokat köszönöm!!2015. szept. 16. 20:10
2/10 A kérdező kommentje:
fiú vagyok de azért köszi a tippet
2015. szept. 16. 20:14
3/10 anonim válasza:
Van fiús rész is, a livejasmin.com-on és a livefreefun-on is egyaránt :)
4/10 A kérdező kommentje:
Nem ilyenre gondoltam:(
2015. szept. 16. 20:27
5/10 anonim válasza:
Heti 8-10ezer Ft netes munkával, úgy hogy semmihez nem értesz, kisapám te aztán elég durván álomvilágban élsz. Ha lenne ilyen, akkor elmennének szerinted az emberek havi 50ezerért közmunkásnak levelet söprögetni?
6/10 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy 'netes munka'. Ha nem ertesz semmi hasznalhatohoz, a 'neten' sem fogsz penzt keresni.
7/10 A kérdező kommentje:
éppenséggel értek valamihez:) tudok angolul ismerem az office programokat és valamennyire tudok html-t programozni
2015. szept. 16. 20:39
8/10 anonim válasza:
Ez még édeskevés ahhoz hogy neked az interneten pénzt fizessenek. Pláne heti 7-10ezer Ft-okat...
9/10 A kérdező kommentje:
csak érdeklődtem hogy van-e ilyen munkalehetőség de ha nem hát nem:)
2015. szept. 16. 20:50
10/10 anonim válasza:
Gondolkodj, miért fizetne neked bárki 8-10 ezer forintot hetente? Ha kitaláltad, próbálkozz.
Egyébként léteznek olyan programozó, grafikus munkák, ahol tudsz otthonról dolgozni, de ehhez kapcsolatok kellenek. Nem fog a gép előtt ülve az öledbe pottyanni a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!