Hogyan kereshetnék pénzt?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és 8 hónap múlva lesz egy koncert ami az utazással együtt 35 ezer forint 2 főre. Gyűjtenem kéne rá minimum 20 ezret, de hogyan? Adják el dolgokat, vagy kezdjek el videózni? Kérlek adjátok tippeket!2015. aug. 24. 20:10
1/7 anonim 

válasza:

Vidd vissza a sörösüvegeket, kérj pénzt kajára és tedd el, vagy csak kérj havi 2500 Ft zsebpénzt, vagy napi 100 Ft-ot. Vagy koldulj.
2/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt elfelejtettem mondani, hogy szülőktől kunyerálás nekem szóba se jöhet.
2015. aug. 24. 20:33
3/7 anonim válasza:
Melo.... Ujsaghordas,szorolapozas,vagyha van oregebb ember a kozeledben kerdezd meg nem kell e valami csinalni...
4/7 anonim 

válasza:

13 évesen sehogy, szerinted mikor diplomás, tanult emberek nem találnak normális munkát, majd más meg 13 éves kislányoakt pénzel? Lesz madj másik koncert.
5/7 anonim 

válasza:

Ja, kezdj el videózni, az könnyű is meg a lé is dől!
7/7 anonim 

válasza:

Akkor ne kunyerálj a szüleidtől, hanem mond meg nekik, hogy bevállalsz olyasmit, amit otthon eddig nem kellett megcsinálod, cserébe ők 8 hónap múlva segítenek neked a koncertben. Ezzel te plusz feladatot veszel magadra, ők pedig támogatnak. Ugyanezt felajánlhatod ismerősöknek, összeszeded őssze a lobot, locsolod a virágot, sétáltatod a kutyát, kitakarítod a fészert, ellapátolod a havat...
13 évesen ennyi pénz nem nagyon fog semmivel összejönni, mivel munkát nem vállalhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!