Mivel kereshetnék pénzt legálisan 14 évesen?
Tudom, hogy diákmunka még nem jöhet szóba, a szüleimtől sem szeretnék pénzt kérni, meg anyagilag sem állunk olyan jól, hogy minden kis segítségért pénzt kapjak. A netre tettem már fel eladni könyveket, ruhákat, játékokat, meg ami már nem kell. Az ismerőseimet is megkérdeztem és a szomszédokat is, senki nem kért segítséget(még ingyen se). Van valami jó ötletetek, amivel még pénzt tudnék gyűjteni?
Csak az válaszoljon, aki valami értelmeset tud, mert meguntam a hasonló kérdések olvasgatása közben az "állj ki a sarokra" fajta válaszokat.
Köszönöm a válaszaitokat, majd próbálkozom, hátha valakinek mégis csak kéne egy kis segítség.
Ha valakinek van még valami ötlete, azt is szívesen fogadom :)
szervusz
nekem unokatesóm 16 évesen kezdett hálózatot építeni szülei révén, és elég jól beindult neki, tisztességes dolognak tűnik a sok rossz gyakorikérdéses "szakértői" véleménnyel szemben és nagyon jól érzi magát ott
ha gondolod megadom az e-mail címét ő tud pontosabbat mondani, ennyit megér
remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!