Szerintetek is alulfizetnek több nyelvtudással és két diplomával?
2 nívós egyetemen végzett pénzügyi diplomám van, magyaron kívül 3 (!) nyelven beszélek, abból kettö anyanyelvi szinten. 6 év munkatapasztalatom van, mindenki elégedett velem.
200 nettót keresek Budapesten nagy multicégnél, fizetésemelésröl szó sem lehet. A csókosokat léptetik elö akik akár alig 6 hónapja jöttek a céghez. Hüséges típus vagyok, jól érzem magam ott, de ennyi fizetésért úgy érzem váltanom kell. A fönökeim szerint ez így teljesen reális. Van ismerösöm aki ugyenezt a munkát végzi külföldön, évi 15M-ért! (Valós összeg, bár ott drágább minden, de ha átszámítjuk a költségeit magyar fizetésnek olyan 6-700 ezernek felel meg.
Mit gondoltok, tényleg keveset kapok, érdemes külföldre mennem?
Köszönöm a válaszokat! A munkám feltétele volt a diploma és a tárgyalóképes angol. Persze amióta tudják hogy németül is perfekt vagyok a német projektekbe is be kell segítenem. Persze plusz juttatás nélkül.
TóthTamás: akkor igaz amit számoltunk a min. 700-as nettó. Amikor harmadszorra neveztek ki helyettem egy kezdöt, akkor hozzám vágtak egy céges telefont de cserébe még este 7-kor is munkaügyben zaklatnak.
Elég naív vagyok, örültem annó ennek az állásnak de jól becsaptak. Sajnos hittem az elöléptetések ígéretének, azért nem mondtam fel. De amikor már a 6. embert nevezik ki aki 1-2 éve van ott, ráadásul valamelyiknek még csak folyamatban van a diplomája ... Családom szerint túlképzett vagyok, még a fönökeimhez képest is, ezért fogtak vissza. Ök nyitották most fel a szememet, mert 100% elkötelezett voltam a cég felé, de ezt úgylátszik kezdö fizetéssel honorálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!