B2-es nyelvvizsgával és ilyen szintű nyelvtudással SSC-ben már el tudnék helyezkedni?
Bocsánat, kicsit off, de árulja el nekem valaki légyszi, hogy mi az az SSC?
Igen tudom, van google, odáig el is jutottam, hogy Shared Service Center, de a google fordító nem hajlandó lefordítani :-(
Az SSC-k olyan létesítmények, ahova nagy cégek kiszervezik a - főként adminisztrációs - feladataikat. Jellemzően a cél a spórolás vele, ezért jellemzően multicégek több országból is egy SSC-be szervezik ki ugyan azt a melót.
Egyszerű példa:
Vodafone SSC-je Budapesten van, egész Európára itt végzik a könyvelést. Miért itt, mikor a Voda egy angol cég? Azért, mert az angol könyvelő 15-20 GBP-be kerül óránként, míg a magyar könyvelő 5-10 GBP-be kerül óránként és ugyan olyan jó munkát végez.
Azért nem tudom egyesek miről beszélnek, rengeteg ismerősöm dolgozik SSC-ben, sokuk alulról karistolja a B2-es szintet és csak angolul beszél. A mi SSC-nkben is alig makognak néha még a középvezetők is...
Nem csak telefonközpontos állások vannak ám az SSC-kben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!