Mire eleg a havi fizetesetek?
#19 így van,én szoftver teszt automatizációs mérnök vagyok,most Java-ban fejlesztem a teszteket,ezért kapok ennyit,plusz alvállalkozóként tolom.
#20-as is jól mondja,nekem van ismerősöm aki havi 10M felett keres,trader cége van,olyan emberekkel tárgyal,hogy szóba nem állnának az emberek 98%-val.
Én kafetériával együtt kb. 160.000 Ft körül keresek. Ha otthon laknék, ebből kb. 80-100-at félre tudnék tenni.
A férjemmel lakom, albérletben, így több a kiadás is sajnos. A kettőnk fizetése kb. 300 e. Ft körül van. Ebből minden kiadásunk (rezsi, albi, telefonok, biztosítások, ltp) kb. 160.000 Ft körül mozog. Kaja kb. 60-80 ezer ft, ebben benne van a kutya is. Ezen kívül ruházkodás, vásárlás, szórakozás mondjuk havi 20.000 Ft, autó 10.ezer. Nem sok marad ebből, van, hogy abszolút nem is marad, de nem panaszkodunk. Talán most jobb lesz, új munkahelye van, ha minden jól megy, egy picit talán jobb lesz a fizetése :) Szeretném, ha legalább havi 50.000 Ft--ot el tudnánk tenni havi szinten, nem sok, de ezzel azért már elégedett lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!