Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire eleg a havi fizetesetek?

Mire eleg a havi fizetesetek?

Figyelt kérdés
Aki ugy gondolja irja meg mennyit keres es abbol mit tud megengedni maganak.

2016. febr. 21. 15:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

110e-et

50e az albérlet rezsivel együtt

kb 30e a kaja

marad 30 minden másra

2016. febr. 21. 16:08
 2/23 anonim ***** válasza:
94%

Nettó 200 ezer. Most kezdtem dolgozni pályakezdőként januárban, ezért most az a legfontosabb, hogy spóroljak és megpróbáljam felépíteni az önálló életem.

Még egy barátnőmmel lakom egy albérletben, a szobára havi 50 ezer megy el mindennel együtt. Ezen kívül ami minden hónapban kiadás: kaja, BKV bérlet, tisztálkodási, illetve takarításhoz szükséges eszközök, havi egyszer hazautazom a szüleimhez 200 km-re vonattal, plusz néha barátokkal beülünk kávézóba, moziba, koktélozni, ezekből az alkalmakból max. havi 2 van. Ruhára nem költök minden hónapban, és sokszor turiban vásárolok. Máson is igyekszem spórolni, de ha valami tényleg kell vagy tényleg szeretném, pl. egy-egy könyv, azt gond nélkül megveszem. Nagyobb kiadásokra is lenne pénzem, de most tényleg igyekszem spórolni.

Így elég sok pénzt félre tudok tenni, hamarosan szeretnék külön albérletbe költözni egyedül.

2016. febr. 21. 16:19
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
75000Ft jön a számlámra. (még egy 20000Ft is lenne, de az gyermektartés címen levonásra kerül) Semmire nem tudok, nem merek költeni mert ez nem elég semmire! A szép az hogy már nyugdíjas lennék, ha idióták ki nem találták volna az iskolakötelezettség leszállítását, és a nyugdíjkorhatár megemelését! Persze az így kelettkezett munkaerőknek nincs munka, illetve ha az lenne is, fizetés az nincs, legfeljebb csak hasonló mint az enyém! 140000Ft bruttó! De hogy ebből hogy lesz nyugdíj nem tudom.
2016. febr. 21. 16:34
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

Mire elég? Lakbér, rezsi, telefon, internet, BKV bérlet stb alap kiadásokra.

Aztán kajára, normális minőségre és mennyiségre, sajnos válogatós vagyok, csakis márkás és minőségi terméket veszek mindenből, persze nem a legfelsőbb kategóriát, de normálisat (konzerv csak Globus, ketchup csak Heinz, vaj csak Lurpak, kóla csak Coca Cola, kenyérből csak tk., tészta csak Germelyi stb)

Elég arra, hogy el tudjunk menni évente 1x-2x nyaralni külföldre. (Egyelőre csak Európán belül)

És még elég arra, hogy meg tudjunk venni normális kozmetikai cuccokat és normális ruhákat, középkategóriásokat (Retro, Levis, Springfield, Heavy Tools, Dc, stb) De ezeket nem veszünk havi szinten, csak mikor szükséges, és olyankor pár hónapig rakunk félre rá.

Havi 40 ezret pedig félre rakunk.

Nettó 330.

2016. febr. 21. 17:35
 5/23 A kérdező kommentje:
Aztan mivel foglakozol havi 330 ert?
2016. febr. 21. 17:39
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Logisztika-középvezető
2016. febr. 21. 18:01
 7/23 anonim ***** válasza:
67%

2 generációs családi házban lakunk otthon, így lakbér szerencsére nincs.

Rezsire + kajára ~100e-t költünk havonta.

Van egy 10 éves kocsim, arra elmegy egy tizes átlagban havonta biztosítás + javítás és 50e körüli benzin.

Edzés a hobbim, az ~ 40-50e egy hónapban.

Szórakozni keveset járunk el, max. 10-15e havonta az 1-2 alkalom. Ruhákat ha ciki ha nem a Tescoban szoktam venni, olcsó és szeretem.

Így félre tudok tenni havonta változóan 100-150e-t.

350-et keresek jelenleg.

2016. febr. 21. 18:09
 8/23 anonim ***** válasza:
65%

450/hó

Albérletet és rezsit fizetek 130/hó, kajálok, havi 100 körül félrerakok, semmire nem elég....

2016. febr. 21. 18:22
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

700k / hó + átlagban még 100k eseti munkákból

Barátnőm még keres 250k körül, így együtt elég jól megélünk. Nagy részét félrerakjuk.

2016. febr. 21. 19:48
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

nah, vannak itt számok elég szépen, most 1m jönne, de én sajnos megszakítom a sort...

itt kb 180-220 nettó, ősökkel lakom, adok az itthoni dolgokba meg amit magamra költök, összesen 70-80-ból kijövök, a többi megmarad...

2016. febr. 21. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!