Mérnökiroda irodavezető 350 bruttó vicc?
Megkeresett egy HR kisasszonyság (szándékos a gunyoros megnevezés, mert nem a szivem csücske a HR kisasszonyok köre) egy állásLEHETŐSÉGGEL (nem ajánlat!), és kerek perec megirta, hogy 350 bruttó.
1-3 év termelésben szerzett tapasztalat, középvállalatnál, stb.
350 bruttó.
Ez valami vicc?
Mondjuk műszaki vezetőre is ekkora fizetést irt.
OKOSkodó, arrogáns f*sxzfejeket hogyhogy nem szürik ki az interjuk során?
ja mert joképü gyerek és felveszik?
akkor hol a munka?
nincs tulságosan rendben, hogy amiért én beszopom azt másnak szabad.
uton utfélen ezt látom. Engem leszurnak, másnak elnézik.
HR-es kispicha vagyok és ne haragudj, én sem vennélek fel ilyen stílussal. Sőt, tudod mit, ha tovább engednélek Tech körre, akkor a Technikai interjúztató sem venne fel ilyen stílussal. Nem elég a jó szaktudás, kell mellé az érzelmi és a sima intelligencia is. Meg természetesen az attitüd. Ennyit érsz minden tulajdonságoddal együtt a paicon. És a HR-es kischpichsák meg megkereseik ezt a pénzt...
Az meg, hogy azt hiszed csak mert "jóképű" azért vesszük fel, abszurd. Ezzel csak magadat szeretnéd megnyugtatni.. de az élet úgyis megleckécztet téged... Ha még nem tette volna meg ;)
műr bocs, de mikor láttam, hogy szabályosan röhögcsélnek a jelölt képén a kis gumilabdákon ücsörgő hölgyikék akkor az elég bicskanyitogató érzés volt...
főleg mikor utána bejött ilyen pökhendi stilussal lekezelően stilusban a kis 25 évesen már HR senior nőcske (25 évesen SENIOR :D hát nem is a HR kispicha szakirány lenne ---> értelmes szakmáknál 25 évesen kezdő vagy, nem senior)
Ebből is látszik, hogy butus vagy. A Senioritást nem feltétlen a kor vagy az évek száma határozza meg, hanem a tudás, a tapasztalat, a rátermedtség stb... Értsd, interjúztattak egy 7-8 éves programozói tapasztalattal rendelkező emberkét és junior szinten vana tudása, JUNIOR!
Meg bánthatsz minket, szerencsére az értelemsebbik fele tudja, mit csinálunk és nem így beszél rólunk. De ugye ehhez kell egy IQ, ami nálad nincs meg. És mi van akkor, ha valaki gumilabdán ül? Tudod milyen kényelmes és jót tesz a hátnak? Jah és természetesn szoktunk röhögcsélni, jó a hangulat stb.. Nem kell fapofával ülni. Egyszerűen írigy vagy, mert másnak jobb. Sz.r lehet az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!