Egészségügyi diplomás dolgozók, Ti kapjátok még a kb 37. 000ft-os bérkiegészítést?
Csak, hogy lássátok miről beszélek: [link]
Ezt kik kapják meg?
Azt írod, hogy nálunk van ilyen, később pedig felteszed a kérdést, hogy kik kapják meg ? :) A munkahelyeden nem lehet rákérdezni ?
És kérdem én, miért csak a diplomások kapják, ha kapják ?
Amiről te írsz az nem nyelvpótlék (?), pár éve durván 20 Ezer forint plusz járt annak aki mint diplomás nővér nyelvvizsgával sétált be valahova dolgozni . Napjainkban minden eü dolgozót megillet 10-20 ezer forint plusz aki aláírja, hogy nem szándékozik el hagyni az országot .
Amúgy az általad beszúrt linket tartalmazó bértáblát valaki mahinálta és kamu vagy hol leledzik, található meg ez ? Ki van zárva, hogy C,D,E kategóriában is mindenki a garantált bérminimumot kapja csak .
képzettségi szint Fizetési osztály
Alsó A
Közép B,C,D
Felső E,F,G,H,I,J
A 37 ezer egyébként lehet akár a KJT illetmény kiegészítése is .
"Azt írod, hogy nálunk van ilyen, később pedig felteszed a kérdést, hogy kik kapják meg ? :) "
Már elnézést, de nem jól értelmezed. Van nálunk ilyen, de az egy másik kérdés, hogy ki az aki megkapja.. Ugyanis az egészségügyben nem tudom ki számít szakdolgozónak..
Azt írták nekem egy másik kérdésben, hogy itt van a bértábla: [link] Nekem hasonlónak tűnik, mint amit más is linkelt.
Én 171+24-et kapok MSc diplomával. A 24 a veszélyességi pótlék, mert vérlaborban dolgozom. Hát nem egy nagy összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!