Mérnökiroda irodavezető 350 bruttó vicc?
Megkeresett egy HR kisasszonyság (szándékos a gunyoros megnevezés, mert nem a szivem csücske a HR kisasszonyok köre) egy állásLEHETŐSÉGGEL (nem ajánlat!), és kerek perec megirta, hogy 350 bruttó.
1-3 év termelésben szerzett tapasztalat, középvállalatnál, stb.
350 bruttó.
Ez valami vicc?
Mondjuk műszaki vezetőre is ekkora fizetést irt.
értek, amihez értek. Ezeket felsorolom interjun, alátámasztom egyszerü, de kézzel fogható tényekkel, hogy a tudásom igenis használható.
De őket sajnos NEM EZ érdekli, hanem a kiállás, a magabiztosság, a szociális érzék.
Nem azért mentem mérnök szakra, hogy az emberekkel jól kijöjjek.
A HR ksipschák műkörme hegyébe több intelligencia szorult, mint beléd...
Egy arrogáns ki-ha-én-nem alakkal ki a franc akarna dolgozni?
"állitolag mérnökből hiány van, értem mégsem kapkodnak."
Lehet, hogy jó szakember vagy, de ez kevés. Ha ilyen stílust hozol az interjún és a munkád során is, mint amit itt tapasztalhattunk, nem csodálom, ha senki nem akar veled dolgozni. Igenis ki kell jönni az emberekkel, enélkül nem megy.
Ahogy már előttem is írták, miért gondolod, hogy az irodavezető mérnök végzettséget kíván? Ha mégis ezt mondták, miért nem mondtad el a saját bérigényedet ami után szépen elbúcsúztatok volna? Ha olyan király mérnök vagy, miért jöttél el az előző helyről? Lehetséges, hogy nem való neked az alkalmazotti lét, de ha igazán jó vagy, vállalkozóként is megállod a helyed...
hát azért ha pár millió belement volna abba, hogy diplomád legyen, akkor te is kevesellnéd ezt a pénzt.
de a pénz csak 1 dolog, mert nem csak annyi volt a diplomám, hogy ki kellett fizetni, hanem egy csomót kellett kínlódni is, mert nem volt könnyű iskola (BME)
Üdvözlünk a való világban!
Egyébként több dolgot tehetsz:
1: hőbörögsz (itt a GYK-n vagy a barátnődnek, ez mindegy, egyik esetben sem lesz állásod),
2: tovább keresel (segítek: ha hőbörgés nélkül csinálod, akkor több esélyed van),
3: elvállalsz valamit kevesebb fizetésért (ez látom, hogy nem fog menni, mert az egod már túl nagy a teljesítményhez képest - és a teljesítmény alatt itt azt is értem, hogy miképp jössz ki az emberekkel),
4: saját vállalkozás, melyben bizonyítod a piacnak, hogy többet érsz. Ez mindennek a lényege: ha nem tudod magad eladni a piacnak, akkor nem érsz többet, tökmindegy, hogy miről van papírod vagy mit végeztél.. ebben az esetben viszont a munkaadó fogja megmondani, hogy mennyit érsz meg NEKI - jelen esetben 350 bruttót mérnökiroda- irodavezetőnek.
hát én még annyit sem érek meg a jelenlegi munkahelynek.
bár itt mindenkinek alacsonyabb a fizetése sokkal, mint máshol lehetne.
egyik szerelő 100ezres fizetésével 10 év után átment egy konkurens céghez (nyugati cég hazai szervize) ---> 4x fizetés
és kevesebbet kell dolgoznia, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!