Te milyen stratégiával és eszközzel juttatod majd a gyereked előnyhöz a többiekkel szemben?
Eszköz, egyértelmű hogy pénz. Szerintem nincs is más alternatíva. Meg nyilván úgy nevelném fel hogy átadjam azokat az emberi értékeket neki, amiket én követek, hogy intelligens értékes ember válhasson belőle.
De mivel nagy valószínűséggel nem lesz gyerekem, így ezek csak elmélet szintű válaszok.
Általános hiba, amit elkövettek.
Először is a gyereket boldog gyermekkorban kell részesíteni.
2 nagyjából egyforma önéletrajzból a főnök melyiket fogja választani? Amelyik emberrel sokkal kellemesebb együtt dolgozni. Amelyik optimistább, pozitívabb, kedvesebb. És mindig is az ilyen emberek jutnak feljebb, és nem feltétlenül az eminens diák.
Szóval én semmiképp nem terhelném le extra órákkal, pláne,amíg kicsi.
Igaz, nekem 8 éves a lányom, és már engem is kerestek meg azzal, hogy angoltanítás, blabla. Mondtam, hogy nem kell. Még engem néztek hülyének. Majd megtanul angolul, ha stabilan ír-olvas az anyanyelvén. Addig meg felesleges.
Őszintén az angol óvodákat is hülyeségnek tartom. Betesznek oda 3 éves gyerekeket, akiknek nem elég az idegen környezet, elszakadás a szülőktől, még azzal is stresszelik őket, hogy idegen nyelvűek a dadák?! És mi pénzért, határtalan az emberi hülyeség, de komolyan!
Amúgy 2 idegen nyelvet fontosnak tartok én is. De nem kell már alsóban elkezdeni. Az lenne az ideális, ha magától jutna el odáig, hogy ez neki kell. Akkor meg persze finanszíroznám. Most meg járjon csak énekkarra meg rajzszakkörre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!