Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Próbaidőn vagyok pár hete,...

Próbaidőn vagyok pár hete, ezt beleírjam az önéletrajzomba?

Figyelt kérdés

Most végeztem az egyetemen januárban, és sikerült is rögtön munkát találnom, február 1-jén kezdtem, 3 hónapig próbaidőn vagyok. Viszont nem egy álommunka,a főnököm is ellenszenves, sokat is kell utaznom, hogy beérjek. Ezért most elkezdtem újra munkákat nézegetni, és találtam is pár szimpatikusat, ahova jelentkezem.

Viszont nem tudom, az önéletrajzomat kiégeszítsem-e a mostani munkahelyemmel, vagy hagyjam ki belőle? Kicsit viccesnek tartom, hogy beírom hogy 2016 februárja óta dolgozom ezen a helyen... :) más tapasztalatom nincs, csak diákmunkák voltak eddig.

Ti beírnátok?

A másik: az egyik cég hirdetése angol nyelven van fenn, az álláshoz angol és német nyelvtudás szükséges. Ilyenkor milyen nyelven küldjem el a jelentkezésemet?

2016. febr. 15. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne ird bele. Furan nezhet ki, hogy most vegeztel, ket hete dolgozol, es maris uj munkat akarsz. Ertem az indoklasodat, de a hr-es csak annyit fog belöle latni, hogy frissdiplomaskent kethetente uj allast akarsz.

Ha angolul van a hirdetes, angolul is ird a jelentkezest.

2016. febr. 15. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges, én azt mondom hogy a nem határozott idejű munkák esetében a 6 hónapnál rövidebbet ne is írd be. Mert nem vicces lesz hanem komolytalan az önéletrajzod.

Általában meg szokták jelölni, hogy mit milyen nyelven kérnek. Pl angol és magyar nyelvű szakmai önéletrajz. Ha nincs megadva semmi akkor magyarul.

2016. febr. 15. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mostani munkahelyedet ne írd bele, ugyanis próbaidő alatt mindkét fél indoklás nélkül azonnal felmondhat, így bármelyik pillanatban el tudsz jönni, ha bejön a másik állás.

Felesleges lenne belekeverni ezt is.

Angol nyelvű hirdetésnél, ha angol tudást is kérnek, szerintem jobban venné ki magát az angol nyelvű önéletrajz.

2016. febr. 15. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, az kimaradt, hogy a diákmunkákat viszont beleírhatod az önéletrajzba - hadd lássák, hogy már van fogalmad a munka világáról :-) (3-as vagyok)
2016. febr. 15. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Bele ne írd. A hirdetésre pedig ha másképp nem kérik a hirdetés nyelvén válaszolunk.
2016. febr. 15. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!