Felvette helyettem a fizetést?
Figyelt kérdés
Volt bent a fater a munkahelyen a főnökkel valamit beszélni, és ha már ott volt a havi fizetést oda adták neki. Én azért menjek be Hétfőn hogy irjam alá hogy felvettem a pénzt, én nem vettem fel hanem a fater nak adták oda, ilyen esetben ?2016. febr. 12. 20:37
1/17 anonim válasza:
Na es, fater meg odaadta neked. Mi itt a gond?
2/17 A kérdező kommentje:
Nem adta ide. Na de most, oda adják "x" embernek, én meg menjek be aláirni hogy felvettem, ezt mégis hogy gondolják, nehéz lett volna várni még Hétfőig és felveszem én ?
2016. febr. 12. 20:40
3/17 anonim válasza:
Kerd el fatertol. Ha nem adja mondd hogy balhe lesz, mert nem irod ala a lapot es feljelentest is teszel. Persze ha nala laksz, akkor o is vissza tud zsarolni azzal hogy kirak a hazabol. Ugyhogy lehet hogy patt helyzet.
4/17 A kérdező kommentje:
Nincs is ezzel semmi gond hogy nála van mert nekik is adok belőle, engem 1 dolog zavar. Az én fizetésem oda adják a faternak, és én menjek be aláirni hogy én felvettem a fizetést. Minthogy vártunk volna Szombat, Vasárnap és utána bemegyek és felveszem én és alá is irom. Ha nem irom alá akkor mi töténik ?
2016. febr. 12. 20:43
5/17 anonim válasza:
Akkor rendezz egy kis balhet a cegnel hogy nem irod ala... keresd magad egy kicsit, aztan meg lokd oda nekik hogy jo most az egyszer alairon de megegyszer ilyen ne tortenjen.
7/17 anonim válasza:
Teljesen szabálytalan. Fizetést csak Neked adhatják oda, vagy egy általad írásban meghatalmazottnak.
Jogod van nem aláírni, hiszen nem vetted fel.
Ezt azért nyomatékosítsd a munkáltatóban, hogy ilyen felelőtlenül ne járjon el legközelebb, mert ennek jogi vonzata is lehet. Mi van, ha nem vagy jóban az Apáddal és semmi közötök egymáshoz? Akkor a cég köteles megtéríteni Neked a fizetésed, hiszen nem volt joga odaadni másnak, csak Neked!
Lehet, hogy jókat vigyorgunk az ilyenen, hogy nem kell ebből akkora problémát csinálni, de bizony kell! Mert ez az, ami nem vicc...
8/17 A kérdező kommentje:
Ilyen esetben mit tehetek, hova mehetek ezzel az üggyel ?
2016. febr. 13. 09:06
9/17 anonim válasza:
Meg kérdezhetem, vogy milyen munkahelyed van és mennyi a fizetésed?
10/17 A kérdező kommentje:
Autók karosszériáját hegesztjük, és 145.000.- Ft
2016. febr. 13. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!