Ugyanazért a pénzért és munkakörért ti melyik beosztást választanátok inkább?
Egyik heti 5 nap 8 óra.8:30-17:00
Másikról annyit tudok hogy 12órás műszak. 3 nap munka 3 nap pihenő
Egyet kell értenem azzal a hozzászólóval , aki felvetette , nem mindegy a munka milyensége és így értelmetlen is egy konkrét válasz megadása.
Ha tőlem azt kérdeznék , hány órát szeretnék dolgozni egy kohóban , gyári munkásként , 8órát vagy 12órát , akkor a 8órát választanám.
Ha azt mondanák , ebben a kohóban adminisztrálnom kellene , postára menni , ilyenek , akkor a 12órát választanám.
A kérdésedre lehet válaszolni , de a munkakör meg nem nevezése miatt nem érdemes.
Vagyis , még ekkor is lehet válaszolni , de fölösleges , mert egy fontos információ nélkül nem sokat fog érni a válaszunk.
A kérdésed hasonló lehet ehhez pl. " melyiket válasszam , a gyorsabbat vagy a lassabbat? "
De azt nem tudjuk , mire vonatkozik a kérdésed! Gyorsvonatra , háztartási gépre , előjátékra , gyorsan magyarázzon a tanár vagy inkább lassabban stb.?
Aki válaszol , az válaszol , de ő a saját munkájában , életében fog gondolkodni és te nem tudhatod , neki milyen munkája / lehetősége van.
Kaphatsz választ , de elgondolkodtató , ha te pl. 5db 8órás és 6db 12órás munkaidő leírása esetén levonsz valamilyen következtetést és kihagysz egy fontos információt.
Én nem vettem támadásnak a hozzászólásokat. Sokkal inkább építő jellegűnek tartom.
Akármit választasz , sok sikert kívánok hozzá.
köszi de látom nem értetetk vagy nem küldi el a válaszaim vagy mi?:D:D
MINDKÉT HELYEN UGYANAZ A MUNKAKÖR.Tehát a te példád hülyeség nem jöhet szóba hogy gyári munkás vagy adminisztrátor mert UGYANAZ vagy mindkét helyen.Tehát a te példád ezért hülyeség.Mert 8órás gyári munkás 5 nap vagy 12 órás gyári munkás 3nap,érted?
Ha intenzív gyári munkát kellene választanom , akkor 8órás gyári munkát szeretném , nem a 12órás gyári munkát.
Ha adminisztrációs munka lenne , akkor inkább a 12órás adminisztrációs munkát választanám és nem a 8órás adminisztrációs munkát.
Érted már a különbséget? Tényleg nem mindegy a munkakör a kérdésedben!. Ha nem érted , akkor én is feladtam.
Lazulj el és gondolkozz! Próbáld meg átgondolni , lehet abban valami , amit páran írunk , vagy csak te látod jól a helyzetet és mi nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!