Könyvelő állás végzettség nélkül? Járt valaki ilyen interjún?
"Kezdő könyvelőt, könyvelő asszisztenst keresünk teljes- vagy részmunkaidő keretében történő munkavégzésre, fix fizetés ellenében. Számviteli végzettség előnyt jelent, de nem követelmény.
Alkalmi munkavállaló órabéres munkadíjért történő eseti munkavégzésére is nyitottak vagyunk. Könyvelőirodánk ügyvédi irodával dolgozik együtt szoros együttműködésben, ezért akár jogi asszisztensek jelentkezését is szívesen várjuk."
Ez a hirdetés szövege.. valós lehet? Azért furcsa, mert az elmúlt héten több oldalon láttam újra és újra felrakva.. Könyvelő végzettség nélkül? Simán találnának rá embert, ha ez mind így van, akkor miért hirdetik ennyiszer? Lehet hogy nem bejelentett, vagy alacsony a bér és nem fizetnek utazás térítést.. Egyik ismerősöm jelentkezett rá, de nem hívták fel csak kapott egy e-mailt, hogy jelezzen vissza, hogy melyik nap felelne meg neki egy állásinterjúra. Más cégek felhívják a jelentkezőket, nem levelezgetnek.
Nem mindegy. Az ügyintéző tsnul könyvvezetést, de nem könyvelő.
Én úgy kerültem könyvelő állásba, hogy még csak akkor jártam a mérlegképesre.
Nem érted. A könyvelő mérlegképes könyvelő végzettségű. Ezer éve volt, amikor még más neve volt a végzettségnek.
Ez a tanfolyam neve is, mérkegképes könyvelő.
Ügyintézőivel max adatrögzítő, kontírozó lehetsz, az távol áll a könyvelő munkától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!