Egyetemi végzettséggel,2 szakos nyelvtanárként munkanélküli leszek?
Simán lesz munkád, csak nem biztos, hogy a kedvedre való. De munkanélküli nem leszel.
Én is 2 szakos nyelvtanári végzettséggel rendelkezem, de nem akartam tanítani, ezért más lehetőségek után néztem. Most egy fordítóirodában dolgozom, korrektorként és kapcsolattartóként. Mind a két nyelvet sokat használom napi szinten, és jó a fizetés
Ahol biztosan lesz munkád, azok a nagy multi cégek. Nagyon sok helyre keresnek embert, ahol a nyelvtudás a lényeg, más végzettséget nem is kérnek. Ügyfélszolgálat, idegen nyelvi adminisztrátor, külföldi kapcsolattartó, projekttámogatás... Rengeteg ilyen hirdetést láttam, amikor munkát kerestem.
Sok helyre kerestek németül és spanyolul tudó embereket is, de azért ha angolul egyáltalán nem tudsz, akkor nehezebb a helyzet.
Hogy állsz az angollal? Ha kezdő vagy, gyorsan kezdd el tanulni, mert sokszorosára növeli az esélyeidet. Ha tudsz kb. középszinten, akkor biztosan lesz munkahelyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!